| Mihaela2023 a întrebat:

Verişoara mea a plecat acum 3 zile la munte şi a luat-o pe sora mea cu ea si eu m-am supărat ca nu m-au invitat şi pe mine şi m-am certat cu verisoara mea deoarec3 pe mine nici măcar nu m-a anunţat că pleacă, nici nu m-a intrebat daca vreau sa vin şi am țipat la verisoara mea, iar sora mea ia luat apararea şi nu mai vb cu mine acum. Asta înseamnă că amandouă sunt impotriva mea? nu prea am ințeles.

2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Daca lumea te evita si iti ascunde lucruri, o face dintr-un motiv bine intemeiat. Problema e cumva la tine. Datoria ta este sa iti dai seama cum poti remedia situatia incat sa nu mai fi evitata.

| lpavel a răspuns:

Asta inseamna ca amandoua s-au suparat pe tine si au dreptate!
,, Daca nu esti invitata la o masa nu te pune singura la acea masa!"
Exact asta ai facut tu...
Ele par sa fie mai apropiate una de alta si au vrut sa fie impreuna fara compania altora! De tine nu sunt atat de apropiate si se intelege si de ce, tipatul si nervii tai le-ai aratat si alta data asa pare laughing Atunci nu te mira si mai ales nu te enerva ca nu ai fost invitata si tu. Ele s-au dus sa se relaxeze, sa se simta bine nu sa-si faca nervi si sa stea incordati toate acele 3 zile!
Decat sa te enervezi mai bine incearca sa te schimbi, sa fi mai prietenoasa, mai binevoitoare etc iar daca crezi ca ti s-a facut vreo nedreptate din partea celor apropiati nu-ti varsa nervii pe ei, taci si inghite, tacerea e foarte apreciata in orice fel de relatie!
Tipand si varsant nervii pe ei nu rezolvi nimic, ba din contra: ii faci sa te urasca!
De exemplu: acum daca nu le bagai in seama indiferenta lor poate le-ar fi parut rau ca nu te-au luat si pe tine cu ei, iar data viitoare mai mult ca sigur mergeai si tu cu ei, DAR tu nu ai putut sa taci asa ca nici data viitoare nu vei merge cu ei!