| DarkAngel98 a întrebat:

Voi ati primit un telefon de la 2 fete care zic ca ati castigat 2000 de euro si va cere cnp de pe buletin? Ei bine, sa nu faceti ce va spun deoarece 3 oamenii au crezut ca, chiar au castigat si a 2 zi siau dat seama ca a fost o farsa si au facut infart.Eu l-am primit dar nu le-am bagat in seama, am inchis telefon dar a 2 zi suna cineva tot cu nr privat si se auzeau niste casite-uri, ca si cum ar fi sunete specifice ale iadului, asa au primit mai multi prieteni deai mei dar cred ca acel individ a dat drumul la apa si se auzea cum curge, dupa o saptamana suna altcineva si uitase sa puna nr privat, si zicea ca am castigat la kiss fm si isi batea joc de mine, aicea se cunostea ca e farsa deoarece ma injura si alte chesti, dar va atentionez! Daca primiti telefonul cu acel mesaj de 2000 de euro, nu le bagati in seama si inchideti telefonul, acele fete sunt clar fara minte, au ucis 3 oameni prin farsa astastraight face

4 răspunsuri:
| BeBebuu a răspuns:

Eu am primit msj cu ceva de genuhee hee ca am castigat 2000 de euro, si sa trimit msj inapoi ca sa imi ridic premiulaughing))
bine cu mi.am dat seama ca era farsa #:-slaughing)

| DarkAngel98 explică:

Da si mai era unu care suna si zice ca e de la Vodafone, Orange sau cosmote si zice ca daca ii incarci 25 de euro iti da nu stiu ce premiu si trebuie sai trimiti codul de pe cartelalaughing Da mamica, repede iti cumpar eu cartelalaughing

| DarkAngel98 explică:

Acum 4 zile am mai primit un sms ca cica cei de la Vodafone mau inscris in nu stiu ce tombola si am castigat 100.000 de euro si cica expeditor : Vodafone,aia nici nu se semneaza cand trimit un mesaj si cica Vodafone : si scria mesajul ala,si zicea ca pentru mai mult informatii sa sun la nu stiu ce numar sa-mi dea banii, mint de rup, daca ii sunam imi cereau cnp si cine stie ce se ma iintampla

| AndreiRevine a răspuns:

BeBebuu, si eu am primit mesajul ala, si 4 telefoane, unul ca e de la film si daca vreau sa fiu actor, unul de la unu andrei niculesculaughing, unul de la bcr, si unu nu mai stiu cu ce era.