Nici nu trebuie sa vrei asa ceva la ce probabilitate mare e in zilele de azi.
Nu ai de unde sa stii ca strici cheful, poate nu te sufera nimeni.
ai strica cheful miresei, avand in vedere ca nu mai e ea fufa in centrul atentiei.
as vrea sa mor in timp ce fac parasutism sau bungee jumping, sau cand sunt intr-un balon urias.
totul sa fie la inaltime.
Imi place de tine.Eu as vrea ca moartea mea sa fie eveniment national. Sa apara la stiri, poate vreun accident sau vreo crima
Mi-am imaginat de cel putin 100 de ori cum o sa mor Sincer, vreau sa fie ceva dragut, ca si locatie sa fie in natura, atata ca privind modul am mai multe variante. Sunt curioasa daca cineva ar vrea sa ma omoare De sinucis poate m-as sinucide doar din plictiseala, deci nu prefer, desi e fain sa te arunci de pe un pod inalt. Dar cel mai mult mi-ar placea sa mananc ceva otravitor, de preferat ciuperci Si atunci m-as putea duce intr-o padure si sa mor acolo, ar fi frumos. Dar indiferent de cum mor trebuie sa-mi planific din timp inmormantarea ca nu vreau sa ma bazez pe altii
As vrea sa mor pe motor si motorul sa fie topit, transformat in urna in care sa-mi fie pusa cenusa(o sa fiu incinerat) si urna cu cenusa sa fie ingropata langa Titanic, lansata in spatiu, ingropata pe Everest sau aruncata in Groapa Marianelor.Asta intra in testamentul meu.
Cine a zis ca as vrea sa mor? eu nu vreau si cand se va intampla, pentru ca sunt contienta ca se va intampla, sper sa fie repede, sa nu simt nimic, si sa nu am pe nimeni drag in preajma mea.