|

Voi sustine un test psihologic pentru a ma angaja in cadrul armatei ca sergent/gradat voluntar~sgv. Cine a mai sustinut un astfel de test imi poate explica in ce consta? Nu vreau mura-n gura ca poate sunt vreun nebun ce nu merita angajat, dar niste sfaturi mi-ar fi de mare folos.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E un test psihologic obisnuit asa cum se dau in multe institutii nu numai in armata(cred eu). Ti se pune de fapt aceeasi intrebare sub mai multe forme pentru a afla daca iti contrazici afirmatiahappy. Nu ai ce sa controlezi sau sa eviti, important e sa fii sincer in raspunsuri pentru ca altfel o sa isi dea seama ca minti.Deci fii tu insati si vei afla daca esti apt sau nuhappy. Alaturi de testul psihologic din cate stiu se mai dau si probe sportive. Daca esti bun la sport cu siguranta ai si o minte sanatoasa pentru ca stii zicala "men sana in corpore sano". Bafta multa!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este un test destul de greu. sigur nu l vei lua din prima. Nu este vb de nebunie aici, ceva de genul perspicacitatii sa spun asa. totusi e bine sa vb cu cei care au dat examenul. NU pot sa si spun asa trebuie sa ti arate cineva pe o foaie macar un exemplu. BAietii mei au dat unul a luat din prima celalalt nu a luat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fratele meu a dat anul trecut in august daca nu ma insel si pot sa-ti spun ca e destul de dificil. L-a picat chiar daca e un tip destept. Trebuie sa fi foarte atent si sa gandesti adevaratul sens al intrebarii. Multa bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este cumva si inerviu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează