| Superior a întrebat:

Vreau sa fiu special,dar ma simt inutil. Vreau sa fac ceva interesant,dar mor de plictiseala. Vreau sa traiesc mult,dar mai mult mor gandindu-ma la asta. Simt ca am putere si vointa sa fac ce vreau, dar nu stiu daca voi reusi.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i cu sprit.

| Anto09090 a răspuns:

Pai ai multe obtiuni, poti sa te apuci de fotografie, poti sa iti faci un canal de Youtube, poti sa inveti sa canti la un instrument muzical, sa desenei, sa inveti sa lucrezi in diferite prograe de genul : photoshop, premiere pro, illustrator ect., poti sa iti faci un blog sau sa scrii o carte daca te pasioneaza scriusul daca esti plictisit. Nu trebuie sa iti pui probrema asta, si eu am facut la fel si pot sa spun ca m-a tinut pe loc timp de un an intrebarea "oare o sa reusesc?". Cand vrei sa inveti ceva sau sa incepi un proiect trebuie sa adaptezi un comportament arogant cand vine vorba de proiectul respectiv si chiar daca exista un procent foarte mic de oameni care au reusit in domeniul in care vrei sa te dezvolti trebuie sa pleci cu gandul ca "eu voi reusi indiferent de ce au facut ceilalti " daca chiar esti pasionat de ceea ce vrei sa faci atunci chestia asta o sa adevereasca. Te rog sa nu iti mai pierzi din timp cu gandul ca nu o sa reusesti pentru ca o sa iti faci doar rau. Daca nu te-am motivat destul iti recomand cartea "Do the work" de Steven Pressfield din pacate nu este tradusa dar daca stii engleza este o carte foarte buna si cred ca o sa te motiveze.