| mimi_8381 a întrebat:

Vreau sa ma razbun pe fostul si asta inseamna sa-l fac sa vada ce a pierdut.Eram de 2 ani impreuna cu o pauza(despartire) de 2 luni. Dupa ce am reluat iar relatia am crezut ca schimbandu-ma in bine, facand totul ca sa fie bine, sa nu mai fie vina mea ...va fi bine, dar nu a fost asa...am primit contrariu in schimb si asta de ce? din cauza banilor pentru ca eu nu lucrez.
"Dragostea nu tine de foame, nu simt ca am pe cine trebuie langa mine, nu cred ca voi face nimic cu tine pe viitor, in pauza de 2 luni am fost cu o fata si a fost altceva, mai bine decat in relatia cu tine" astea au fost vorbele lui cand ne-am despartit. V-am spus am incercat sa fiu corecta fata de el, nu l-am trisat niciodata.De ce nu a fost de ajuns dragostea adevarata pe care i-am aratat-o? Oare acum se intoarce roata, devin baietii materialisti? Vreau o razbunare "dulce" nu cu injuraturi, nu cu prea multe reprosuri...va rog mult dati-mi idei cat mai reale si cu probabilitate mare de realizare.

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ai cum să te răzbuni decât demonstrând că poţi mai mult.
Omul munceşte şi abia se întreţine pe el. De unde să te mai întreţină şi pe tine?
Nu e nici pe departe materialist ci REALIST!

| mistikk a răspuns:

Pai in primul si in primul rand sa nu uitam ca intotdeauna baietii sunt de vina ...angajeaza-te iat-ti un job ff bun bine platit si fa-te ca nici nu il mai cunosti apoi combina-te cu un tip ff dragut si incearca sa te faci remarcata de el big grin

| mrrry a răspuns:

Pai intai de toate angajeaza-te ia-ti un job ff bine platithappy
Apoi fa tot posibilu`ca at cand stii ca exista posibilit sa te intln cu el sa arati cat mai bine, sa fi ff frumoasalove struck

| fosa.poplitee a răspuns:

laughing scuza-ma, dar voiai sa te intretina el? de ce nu lucrezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasalllllllll!