| lunarwolf a întrebat:

Vreau sa stiu mai multe despre cultura satanistilor! happy

Who's with mee? :d
Daca stie cineva link-uri bune despre subiectul asta sau carti care se dedica in totalitate satanistilor, dati-mi-le/spuneti-mi-le si mie. ^^

Funda celor mai mult si folositoare informatii. Restul, voturi. happy

Răspuns Câştigător
| Zøєy a răspuns:

E aceeasi chestie ca si cu pentagrama. Daca o porti nu inseamna neaparat ca esti satanist.Conteaza ce e interiorul tau.Si daca citesti informatii despre satanisti nu devi si tu satanist asa ca voi ceilalti stati linistiti. Oricum, nu cred ca va pasa voua de eahappy.

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite aici ii dau dreptate lui alindeejay findca site-ul este unu public deci nu e nimic privat si el are dreptul sa faca un articol pe blogul lui cu intrebari haioase sau nasoale de aici

| lunarwolf explică:

Huh?

Eu n-am zis nimic legat de niciun blog.
Eu ma refer la comportamentul si limbajul de mahala. Jargoane, injuraturi,'agramatisme', etc.

Sunt doi useri care se baga in profilul meu si comenteaza fara pic de nerusinare : Clannad si alindeejay. Singurii care ma calca pe nervi.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite mai taci ca tu ai inceput si mai tare sa jignesti lasa ca iti trece.

Clannad mersi pentru sustinere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite asta e adevarul.
1 nu ai fost explicita in intrebarea ta si atunci cateva persoane de aici + eu asta am crezut ca ai inclinatii catre satanism.

2 daca erai mai inteligenta decat noi in primul tau raspuns puteai sa explici ca nu esti satanista insa vrei sa te documentezi despre asa ceva nu sa ne jignesti.

3 nu ai deloc dreptate in acest caz eu am vorbit prima oara asa findca am crezut ca esti satanista si eu cu astia asa vorbesc dar daca ne explica-i intelegeam si eu personal imi ceream scuze.

4 ai zis clar in privat ca daca postez ce e aici pe bloc ma bagi la parnaie sau la munca in folosul comunitatii nu incerca sa te mai scoti si am sa si dovedesc asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imageshack.us/m/848/7503/image1o.png

Aici este imaginea m-a amenintat doar pentru simplu fapt ca am de gand sa-i public intrebarea la mine pe blog. Asa ca EvilBite degeaba incerci sa ma invinuiesti pe mine intai vezi-ti gunoiul din ochiul tau si apoi ia-te de mine. Si inca ceva nu sunt copil cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu alindeejay tin in acest caz. El chiar nimic nu va putea pati findca o sa am si eu grije si e ilegal cea ce zici deoarece si tu l-ai jignit. Dupa cum am zis el are dreptul sa posteze pe blog asa ca nu ai ce sa-i faci

| Bogdanux a răspuns:

Dreptul il are asta e clar, dar e problema lui daca lumea il considera om fara bun simt sau ba.

| lunarwolf explică:

Vrei sa postez si eu miile de injuraturi si amenintari pe care mi se adresezi prin mesaje private?happy

Dar nu o fac. Pentru ca sunt cu bun simt. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite degeaba ti-e ciuda am vrut sa dovedesc ca tu mai amenintat degeaba incerci sa te scoti acum e prea tarziu se vede ca nu ai citit ce e mai sus eu am injurat findca tu ai jignit si ai continuat sa jignesti nu ma lua tu pe mine cu din astea ti-am zis trebuia sa fi explicita in intrebarea ta si atunci eu personal imi ceream scuze. Nu mai incerca tu sa zici ca eu te-am injurat sti prea bine ca aici tu ai facut o greseala nu eu recunosc ca si eu am avut un limbaj naspa dar nici tu nu stai bine la acest capitol

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@EvilBite,sunt ferm convinsa ca nu ai citit Biblia, sau daca ai citit-o nu ai inteles mare lucru si tie iti arde de satanism.
Altii nu mai stiu cum sa isi salveze bunatatea din suflet si tie iti arde sa lecturezi constient lucruri de genul asta.
Nu sunt de acord cu felul in care se EXPRIMA @alindeejay, dar cu ideile in sine, sunt 100% de acord.

| lunarwolf explică:

Lasati-o balta,da?happy

Am pus o intrebare si voi,de parca V-AR PASA [desi,la cum sunt oamenii din ziua de azi,sunt ferm convinsa ca va doare-n cot; dar dati si voi din degete ca sa va aflati in treaba] incepeti sa comentati. Daca nu sunteti de acord cu mine si cu interesele mele,va pune cinvea sa va bagati in seama cu persoana mea?happy

Dar asa e lumea; vreti sa atrageti atentia,I see.
Va rog eu frumos... daca nu ma puteti ajuta, ci doar aveti chef de cearta, parasiti-mi profilul frumusel si nu imi bagati in seama 'incultura crestineasca'.

Ortodocsilor! rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite in continuare incepi sa ai un limbaj irelevant si sa fi incapatanata. Nu sunt toti oamenii la fel insa cea ce faci e foarte rau Dumnezeu te-a facut eu nu stiu de ce multi dintre voi il urati pe Dumnezeu eu ma gandesc ca poate e ceva ce va nemultumeste, sincer sunt de acord daca tu vrei sa vezi mai in detaliu ce fel de oameni sunt satanistii asta e bine dar daca vrei sa te informezI despre satanism in mod rau atunci nu e bine deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ca sa vezi ca nu sunt chiar asa de rau pe cat ma crezi iti trimit cateva linkuri poate ti-o fi de folos

http://ro.wikipedia.org/wiki/Satanism
http://www.adeptiisatanei.com/ce-este-satanismul/
http://orderofthewolf.forumotion.com/t27-despre-satanism

Ca sa nu se inteleaga gresit eu nu sunt satanist si nici nu incurajez satanismul daca dau cateva informatii despre asa ceva. Acum vorba celorlalti daca te documentezi despre asa ceva nu e nimic rau. ii dau dreptate si lui Nyx noi ar trebui sa-i acordam mai multa atentie lui Dumnezeu insa acum fiecare poarta credinta lui Dumnezeu in felul lui si eu la randul meu consider ca daca te informezi despre asa ceva nu faci ceva rau numai sa nu o ei pe calea rea si eu m-am documentat la randul meu. Daca EvilBite specifica in intrebarea ei ca nu este de aceasta origine insa vrea sa se documenteze nu incepeam cu un limbaj irelevant.

| lunarwolf explică:

Eu cred ca am vorbit cat se poate de clar si politicos. happy

Get a life!
Btw,da, sunt incapatanata. Asta e firea mea.
Si daca sunt atacata, nu ma las pana nu distrug. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EvilBite cam asa sunt si eu asta nu am facut-o pentru a ma da invins asta am facut-o ca sa iti arat ca nu sunt asa de rau cum zici tu. Oricum cel mai destept cedeaza si dupa cum am zis nu ai fost explicita in intrebare
eu nu am stiut de ce vrei sa afli aceste informatii nu am stiut eu ca tu nu esti satanista eu asa vorbesc cu astia findca asa merita sunt prosti de dau in gropi.

| Bogdanux a răspuns:

Muicaaaa nici acum nu s-a terminat cearta?

@ alindeejay

Nu mai incearca sa faci spectacol ca nu prea iese.Lumea da cu oua si rosii.

Aa. si EvilBite e budista.Mi-a zis mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bogdan26 nu incerca sa provoci un alt scandal daca vrei sa stii asta incercam sa fac dar vad ca nu iti dai seama. Cel mai inteligent si mai cu minte la cap cedeaza asa ca incepand de acum pun capat in mod corect acestui scandal. EvilBite recunosc ca am avut un limbaj neplacut si imi cer scuze desi nici tu nu ai stat prea bine la acest capitol pe vitor te rog daca vrei sa fi mai explicita in intrebarile tale findca unii inteleg ceva alti inteleg altceva. bogdan26 eu nu fac spectacol ci imi spun replica findca am dreptul. Depinde si ce tip de lume arunca in mine ca exista lume cu credinta si lume fara credinta si atunci arunca pe degeaba cea ce se dovedeste a find de prost gust