| FineBroAndy a întrebat:

Vreau sa va spun ceva.Deci acum cateva zile eram cu niste copi intr-o groapa in care se face un bloc si la un moment dat un baiat a zis sa facem razboi cu pietre.Eu am dat intr-un lemn dintr-o balta si a sarit in capul unui baiat(distanta dintre baiat si lemn era de vreo 5 m). Incepuse sa ii curga sange dar mai tarziu ne-a aratat ca avea doar un fel de gaurica nu foarte mare.Nu il mai durea, dar eu am o intrebare in legatura cu asta:poate cumva sa moara?

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

E, poate sa moara! Cati dintre noi nu am avut capul spart si am supravietuit. Doar daca a fost o lovitura puternica si a facut un cheag de sange pe creier, este grav. Daca il mai doare capul in continuare medicul se poate pronunta!

| anad a răspuns:

Au trecut cateva zile de atunci. Daca era ceva grav ar fi facut complicatii in primele zile dupa accident. Stai linistit ca a trecut si a fost doar in piele gaurica!

| Adredemesconf a răspuns:

Da, dar sunt sanse foarte foarte mici. Dar mai bine hai sa nu riscamwinking

| St3fa a răspuns:

NARE cum

| Didu a răspuns:

Pai mai bine ii spune mamei lui ca numai ea stie ce trebuie facut.Altadata sa va fie invatatura de minte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mori aşa uşor laughing
stai liniştit, cel mai bine ar fi să vorbeşti cu familia lui să le povestiţi cele întâmplate şi să mergeţi la un control medical.