| Anda1708 a întrebat:

Zi faina tuturor! Vreau sa vad o casa,intr-o comuna, la 10 minute de DN1.Casa e formata din parter si etaj.Partea proasta e ca eu detin doar parterul si etajul este locuit. Vreau sa-mi vand partea mea, adica parterul.In conditiile astea credeti ca voi reusi sa vand? Am primit cateva telefoane, insa nimic serios.Ce ar trebui sa fac ca sa o pot vinde? Am nevoie urgent de bani.Multumesc happy

2 răspunsuri:
| Melcul a răspuns:

Daca sunt intrari separate si curtea nu este comuna eu cred ca da o poti vinde.Ca sa poti vinde cred sa mai lasi la pret sau sa convingi celalalt proprietar sa vindeti impreuna.O problema asemanatoare am si eu numai ca la mine casa este in stil vagon.Sunt 2 corpuri de casa, suntem 2 familii cu grup sanitar si bucatarie separata.Doar curtea este comuna si nici in momentul de fata nu am gasit sa vînd doar eu.Toti care au venit sa cumpere au vrut si toata curtea.Nimanui nu prea îi convine sa mai stea cu alta familie in curte.

| pietrean a răspuns:

Daca parterul(partea de jos)a casei, este pe numele tau, poti sa-l vinzi.Doar sa gasesti cumparator! Poti da anunt intr-un ziar,care stii ca este cumparat,pentru asa ceva,poti sa pui fluturasi pe la blocuri(poate cineva cauta o locuinta la tara si accepta,datorita pretului,sa cumpere).
Dar, parca, sa renunti la casa, doar pentru faptul ca ai nevoie "urgent de bani", nu ar fi recomandabil! Tu unde o sa mai stai?