| RAY a întrebat:

Cum a fost dupa rapel cu pfizer? Eu am simtit durere in brat,foamete, somnolenta, acum ma dor ochii, capul, bratul, ameteli

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Eu am simtit doar putina durere cand apasam pe locul vaccinarii, dar si aia a trecut dupa 1-2 zile, altceva nu am avut simptome.

| minrest a răspuns:

Dupa rapelul cu Pfizer, am dormit rau in noaptea urmatoare, m-am trezit de cateva ori, iar a doua zi am fost obosit. In rest, nimic deosebit.

| alina2k18 a răspuns:

Foamete?
https://ro.wikipedia.org/wiki/Foamete
Te mutasi prin Africa?
Altfel daca ai pofta mare de mancare te invit la o tava de cartofiori wedges style de sunt la marinat si ii bag la cuptor in 10minute.
Nu e cazul sa mentionez ca ii servim cu ceafa din aia buna evident din Germania ca e din Kaufland laughing
Plus salata ca suntem la ''dieta ''winking

Răspuns utilizator avertizat