| NoNameToday a întrebat:

Acum ceva timp am inceput sa iesim[eu cu iubitul meu] prin cubluri cu niste cupluri.Eu fiind mai cu pofta de viata dansez cu prietenii mei fie ca sunt baieti sau fete. Am dansat cu un nou baiat.Ne cunosteam dar nu vorbeam.Cand este mai beat danseaza si vine la mine dar cand este treaz abia imi da buna.Fie ca e beat sau nu cand se uita la mine imi transmite un fior.ma priveste in alt fel.Are si el iubita [de 4 ani] dar nu inteleg de ce ma cauta cu privirea.desi este iubita lui langa el se uita la mine.Nu stiu ce sa mai inteleg. ti-am zis: cand e beat ma baga in seama cand nu e nici nu ma cunoastelaughing). Ce sa insemne asta? Iar atunci cand dansa cu mine aveam impresia ca vroia sa ma sarute[langa noi era si iubitul meu si iubita lui]. Oare ce are? De ce cand este beat se uita la mine insistent si ma baga in seama si cand este normal imi da doar "buna". Totusi are niste glume deplasate.Se uita la fundul meu.Imi face poze.si iubita il vede dar nu`i zice nimic. Ce vrea de la mine? Merci!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca iubitul tau ti-ar face asa ceva te-ai simti bine?
Nu crezi ca mai mult ar trebui sa te intereseze de cel pe care sustii ca-l "iubesti",decat un necunoscut care,beat fiind, se lasa condus doar de instincte primare?
Mi-e mila de bietul baiat, unde naiba te-o fi gasit...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Termina cu fanteziile a la Sandra Brown si lasa omul in pace.Normal ca atunci cand e beat se uita dupa orice fufa, orice fusta... daaaa! E logic.

Si mai bine ai grija de iubitul tau, nu te mai stresa de al alteia.

| vlaaddd a răspuns:

Simplu, pune-te in situatia iubitului tau/iubitei lui.

| nicaruaga a răspuns:

E atras de tine, si din cate imi dau seama si tu esti atrasa de el.

si vad ca nu ai pus problema asta: desi iubitul tau nu iti zice nimic, si nici prietena lui nu zice nimic, iti zic sigur ca amandoi sunt foarte gelosi, asta asa...doar in caz ca poate te intereseaza prin ce trece prietenul tau, desi se pare ca nu prea...

| NoNameToday explică:

In primul rand eu v-am cerut un raspuns nu niste ironii aduse in sictir.winking