|

Am avut contact sexual neprotejat dar nu a ejaculat in mine. Mi-a intarziat ciclul deja 5 zile, am facut test de sarcina si a iesit negativ. Menționez ca iau ceva medicamente de slabit.

S-ar putea ca de aia sa nu-mi vină? Sau ar putea într-o luna să-mi vină de 2 ori?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Caracteristica principala a ciclului tau menstrual este cea de a avea mereu o anumita lungime diferita fata de celelalte cicluri. Reiese ca in cazul tau NU este vorba de o ''intarziere'' a zilei de pornire a menstruatie, ci pur si simplu actualul ciclu menstrual fata de alte cicluri de pana acum, are lungimea mai mare cu un anumit numar de zile, si exact din acest motiv este imposibil de anticipat momentul in care va porni sangerarea menstruala. Rezultatul NEGATIV obtinut, poate fi luat in considerate numai daca testul de sarcina a fost facut dupa trecerea a minim 21 de zile de la data la care a fost intretinut actul sexual neprotejat. Intr-o luna care are 30-31 de zile pot sa se produca, sa inceapa 2 menstruatia doar in cazul in care lungimea ciclului menstrual ca numar de zile este mai mica de 30 de zile (29-28 zile sau mai putine) si astfel este posibil ca prima menstruatia sa porneasca in data de 1 sau 2 a lunii si din nou cea de a 2-a menstruatie sa porneasca in ultimele zile a lunii respective adica in data de 29, 30 sau 31. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand, testul de sarcina facut a fost facut inutil si eronat, fiind facut cu mult timp inainte ca corpul tau sa aiba toata informatia si sa arate corect.
Un test corect de sarcina se face DUPA 7-10 zile de intarziere a ciclului menstrual, cand ai ciclul de tip regulat (adica, se succese la exact acelasi numar de zile, in fiecare luna).
Daca ai ciclul de tip neregulat, atunci testul de sarcina se face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.
PS Mancarea si pastilele de slabit, nu te lasa gravida si nici nu-ti intarzie menstruatia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai făcut prea devreme testul, trebuia sa îl faci dupa cele 21 de zile. Ciclul menstrual poate întărzia din mai multe motive, printre care: oboseala, stres, antrenamente fizice intense.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ciclul menstrual nu este regulat. poți fi răcită sau da poate fi și de la pastile.dar te sfătuiesc sa nu mai iei asemenea "trucuri" pentru a slăbi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează