| Laura20035647 a întrebat:

Am o întrebare mai ciudata. Dacă un bărbat a făcut sex și a ejaculat,iar apoi face din nou, mai poate ejacula încă o data? De câte ori se poate?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe perioada unei zile (24 de ore) de obicei, organismul fiecarui baiat/barbat poate sa produca o anumita cantitate de sperma si aceasta sa fie eliminata prin circa 5-6 ejaculari succesive. In mod practic s-a constatat ca la inceput ejacularile pot sa se succeada la o diferenta chiar foarte mica de timp intre ele care in cazul unui barbat foarte excitat, poate fi de doar 5-10 minute. Insa dupa ce-a de a 2-a sau a 3-a ejaculare timpul necesar ca penisul sa reintre in erectie si sa se si produca ejacularea creste uneori chiar foarte mult (cateva ore intre ejaculari) si de asemenea si cantitatea de sperma ejaculata devine din ce in ce mai mica, incat la un moment dat, efectiv sa nici nu se mai existe sperma in momentul aparitiei orgasmului specific. Insa cele 2 glande reproducatoare masculine (vezicula seminala si prostata) sunt capabile ca in termen de 24 de ore sa refaca intreaga rezerva de sperma inmagazinata in ele si astfel dupa o pauza de circa 1 zi, barbatii reuseasc sa ejaculeze sperma din nou practic in aceleasi conditii ca prima data. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Da,se poate, dar baiatul are nevoie de pauze lungi, ca sa i se incarce pistolul happy dupa o ejaculare.
In schimb, fetele pot avea mai multe orgasme, intr-o singura partida sexuala.

| Plato a răspuns:

Se poate, se poate.
Un chinez a facut-o de 32 de ori apoi a murit, i-a cedat inima.
Depinde cat dureaza pauza, spermatozoizii neavand timp sa se reformeze, vor fi in cantitate redusa.

| Hammurabi a răspuns:

Da, poate. Dar cantitatea de spermă va fi din ce în ce mai redusă.
De câte ori?
Nu știu. Până se îngălbenește și leșină.

| Frank51 a răspuns:

Let me guess, ai inceput sa inveti despre organele genitale recent? Foarte bine ca te informezi, bravo.

Asa cum au spus si cei de mai sus, pot exista ejaculari succesive, dar cantitatea de sperma va fi din ce in ce mai mica, iar senzitivitatea penisului va scadea drastic, adica nu va mai simti mare lucru dupa 3-4 repetari(desi am un prieten care sustine ca a reusit de 9 ori).

Răspuns utilizator avertizat
| Cristianinvestment a răspuns:

Poate ejacula dar trebuie sa treacă minim 30 min depinde și de gradul de excitare vârsta etc dar la absolut toți bărbații trebuie sa treacă o perioada de timp între ejaculări.