| Lword a întrebat:

Am si eu o problema. Nu e foarte complicata cei drept, poate pentru unii, dar eu nu pot sa-i dau de capat cu niciun chip. Poate e clasica. Ideea este ca m-am despartit de prietenul meu acum doi ani- Prima dragoste, se spune ca nu se uita nicioadata. Cauza despartii era ca ma sufoca efectiv, era gelos pe prietenii mei din copilarie si pe alti baieti cu care vorbeam...asa ca nu am mai suportat si i-am spus sa plece. Totusi privind in mare avea si calitatile lui. mai ales faptul ca ma iubea sincer. desi plangea in bratele mele si se autocompatimea ama incercat sa fiu alaturi de el de fiecare data- asta a inceput sa devina poate o obisnuinta. Desi dupa despartire el a incercat sa-mi spuna ca inca ma mai iubeste si sa ne impacam eu pur si simplu am refuzat sa ma mai gandesc la asa ceva si i-am raspuns nu categoric. Apoi a urmat regretul. el venea la mine de fiecare data cand i se intampla vreun lucru rau. a inceput sa fumeze, sa se drogheze si sa bea. si chiar sa se dea la fete unde nu prea avea noroc, asa ca se intorcea la mine. Dupa ce si-a gasit alta iubita am incercat sa vorbesc cu el sa-i spun ca inca mai tin la el si ca nu l-am uitat, dar in zadar. A spus ca nu mai poate suferi inca o despartire din partea mea. Si ca dupa ce eu l-am alungat a jurat sa nu se mai intoarca la o fata de doua ori. A spus ca inca mai tine la mine. Totusi chiar adica au trecut doi ani inca intercationeaza cu viata mea. S-a dat la prietenele mele cele mai bune la una spunandu-i ca o iubeste si ep alta sarutand-o. A inceput chiar sa vorbeasca cu noii mei colegi despre noi. Iar de fiecare data cand ne intalnim accidental atmosfera e putin cam stranie, el incearca sa ma ignore sau chiar sa ma injoseasca luandu-se de mine in cele imi copilaresti moduri, privindu-ma de sus, iar eu nu pot suporta cat de mult s-a schimbat din barbatul calm, bland si iubitor intr-unul care nu stie altceva decat sa necajeasca, sa priveasca lumea ironic si sa se inbete de fiecare data can are ocazia, a de venit mult mai indiferent. Totusi eu inca mai tin la el desi am imi avut prieteni dupa el si in acest moment am nu pot sa uit tot ce am realizat impreuna intr-un an si cum s-a destramat totul din cauza unei copilarii. trebuie sa mentionez ca e o persoana foarte dificila. Puteti sa-mi dati un sfat? va rog, multumesc aniticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nici tu nu ai procedat corect alungandu-l definitiv, dar nici el nu trebuia sa dramatizeze atat.Ai spus ca prima dragoste nu se uita niciodata,dar te-ai intrebat vreo data de ce? pentru ca e si prima despartire si primul regret.E clar ca nu mai vrea sa aiba o alta relatie cu tine,dar e si el orgolios si egoist, daca nu risti nu castigi, as ca el nu va sti ca orice dragoste e urmata de o suferinta mai mica sau mai mare.am aceeasi problema cu a ta.Eu evit numele lui,incerc pe cat posibil sa-l uit chiar daca nu pot, pur si simplu il am in suflet mereu asa cum ma are si el, dar totusi e imposibil un nou inceput ntre noi 2. Daca te injoseste din orice copilarie clar ca inca-i mai pasa de tine, nu ospune direct ci prin gesturi si vorbe.Pe el nu-l vei uita usor,poate niciodata,dar asta nu insemna ca tu esti condamnata sa regreti zilnik ca el nu mai e al tau, refati viata sentimentala iubeste cu pasiune pe atii si lui da-i uitare caci nu mai merita.el e un capitol mentionat in amintiri, ocupate de actualul tau "x" si pe acel tip da-l uitarii.

1 răspuns:
| astra a răspuns:

Asta arata cata influenta aveti voi asupra noastra si cum ne puteti distruge fara sa ganditi macar o clipa, iar cand in sfarsit o faceti, e prea tarziu...