| Codrinelul12345678 a întrebat:

Aproape cu toate fetele cu care am stat m-au înșelat și acum una mi-o spus că nu ma mai iubește și i-am scris că de ce și dupa mi-o dat seen și m-o făcut de râs din cauza că eu o iubesc. O spus la toți prietenii mei că sunt mort după ea, oare e mai bine să rămân singur?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu te au inselat tu te ai inselat in privinta lor ca ai avut alte asteptari, asa e cand ai asteptari

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de evolutia vietii tale, cand ajungi sa te saturi cu speranta si nu mai interactionezi cu ele te consideri singuratic doar daca vrei sa ramai asa.

| aditimus a răspuns:

Nu neaparat, capul sus si mai cauta de asta esti barbat, suntem intr-o lume in care totul se face in viteza dar cu putina rabdare si cu rugaciune o sa apara cine trebuie.

| Annastassia a răspuns:

Cati ani ai, puisor?

| mihai69 a răspuns:

Nu, dar e mai bine să cauți fete care au mai mult de un singur neuron în cap.

| Celcestietot a răspuns:

Deloc! Trebuie sa te ridici de fiecare data cand esti pus la pamant de o fata si sa continui lupta cea dureroasa pana gasesti pe adevarata aleasa si doar atunci suferinta se va termina.

| cristimihailov a răspuns:

Roaga o prietena de a ei sa afle de la ea daca te place sau nu si de ce, daca nu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, sunt mulți băieți singuri si sunt fericiți, nu e apocalipsa sa fii singur.

| Dandinelle a răspuns:

Nu stiu ce experienta a vietii ai avut dar sa stii ca exista oameni si oameni. Mai ales la varsta adolescentei cand nimeni nu stie ce vrea apar situatii de genul : mi-a dat seen dar nu mi-a raspuns, m-a inselat, nu-mi mai raspunde la mesaje, am vazut-o zambind altuia etc
Cine te-a facut de ras? si ce e rau in a fi mort/moarta dupa cineva?
Poate ar trebui sa reevaluezi ce sentimente lasi sa te deranjeze.
Din ce ne scrii te cam lasi victima cunvintelor altora. Dar ia spune, te cunoaste ea, sau oricare alta mai bine decat tine? Tu te cunosti indeajuns? Si sfatul meu, cum si anamaria a scris,: este sa stai putin singurel, cu tine, sa te obisnuiesti cu tine, sa nu te mai lasi afectat de ce spune cineva despre tine. Degeaba dai vina pe altii ca te-au facut de ras, te-au vorbit la spate, cand tu esti ala care inca ii asculta.

| anamaria82726 a răspuns:

Normal ca nu este mai bine sa ramai singur. Ma refer pe termen lung. Poate momentan ai nevoie de o pauza de la relatii.
Foarte multi se arunca in relatii fara sa se cunoasca foarte bine intre ei si se ajunge la chestii de genul.
Pur si simplu nu ai gasit persoana potrivita. Din pacate asa sunt foarte multe persoane din ziua de azi si de asta nu este bine sa te arunci in realatii. Fata asta nu te merita. Nu se face ce a facut ea. Nu te-ai facut de ras cu faptul ca o iubesti. Ea s-a facut de ras cu caracterul ei.
Eu zic sa incepi urmatoarea realtie numai cand stii bine ce fel de persoana este.