Nu este igienic si in primul rand multi te pot vedea dar daca vrei sa incerci nu te opreste nimeni numai parinti!
Mda, este ok in ambele locuri cat timp nu te expui exagerat. Bai...voi faceti sex pe jos de urlati atat de curatenie? Putina deschidere ar fi draguta.Altfel, veti avea vieti foarte plictisitoare.
Papusel, mai bine pune mana si invata sa scrii, lasa sexul. Tu mai ai de trecut prin scoala, etc. si dupa aia mai vorbim.
Nu prea cred copile invata de la altii de la mine de ex.care am 17 ani mai intai terminativa facultatile si scoala ca aveti timp de toate fiti constinciosi sa faci sex nu este o armonie sau ceva fain aveti timp de toate in viata
Da...inca imi mai amintesc de maicata si toaleta aia jegoasa
Pai poate ar fi int dar nu am incercat niciodata dar o prietena de-a mea a incercat mda...
U esti de la tara cred! Nu se face in spatele discotecii se face in discoteca in toaleta!
Http://funpress.info/ - Funny videos,Flash games,Jokes,News,Pictures and other stuff ! http://www.youtube.com/MrFunpres !
SIDA si boli de genul acesta apar tocmai din cauze de genul acesta si apoi tragi toata viata si dati vina pe Dumnezeu ca va trimite boli.sex fac doar prostituatele. dragoste se face in cadrul casniciei.si e ceva sfant creat de Dumnezeu, de care noi ne putem bucura.
Tun esti normal/normala? Asa doar, de curiozitate...
Da cati ani ai? Ce fel de intrebare mai e si asta? Pe site-ul asta au acces si copii sub 10 ani.Ar fi trebuit sa pui intrebarea cu 18+, nu crezi?
E chiar misto in spatele discoteci da in toaleta de la scoala nu e misto sa faci sex. Daca vrei ia si fa tuDa na si in toaleta e interesant. Ceau!
Deci,noi nu facem text, noi ne impreunam, ne contopim...) Trebuie sa asteptam pana la nunta sa facem sex asa ca mai asteapta ) Daca te insori la 30 ani,e mai grav, te joci cu Manuela/Manuel. Da ce are in pat sa faci sex? Incearca pe acoperis, in apa Marii Negre (care e foarte curata)
andru213 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: