| Ramonaaa57 a întrebat:

Buna! Acum am venit de la munte impreuna cu niste cunostinte si am stat de la ora 10 pana acum cu un baiat.Problema e ca eu nu prea discutam cu el, dar seara asta nu stiu ce s-a intamplat cu el.Asa si dupa multe discutii a inceput sa ma sarute pe gat, obraz, sa imi puna mana pe fund si sa imi dea parul intr-o parte..asta mi s-a parut foarte ciudat din partea lui pentru ca el nu a fost niciodata asa serios cu mine. Dupa un timp s-a pus in brate la mine,m-a tinut de mana,imi mangaia mana si m-a intrebat daca am o relatie si am zis ca nu, iar dupa spune ca atunci am ocazia sa am acum... cam asta a fost partea mai importanta si pecare nu o prea inteleg, nu imi dau seama exact ce vrea.P.S(am 17 ani, iar el are 18 ani).Va rog sa imi spuneti si parerea voastra! Dau fundita!

Răspuns Apreciat de Editori
| Atticus13 a răspuns:

Depinde de tine, ce iti doresti tu, dacă îți place cu adevarat de respectivul, nu doar "stau cu tine pentru ca stai cu mine". Cum am zis, depinde de ceea ce îți dorești tu, dacă vrei cu adevărat o relatie, cat despre el, cred deja și-a exprimat clar punctul de vedere. Și totuși, după părerea mea, lucrurile par puțin cam grăbite. Cred ca mai lent și sigur ar trebui sa demareze o relație, după un timp de amiciție eventual, dar tu cred ca stii mai bine pentru tine. In fond, contează sa te simți bine și în perfect echilibru cu conștiința ta.
Numai bine!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Voia sex, mai ales daca era si vreun pic baut laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vrea doar sex cu tine, nimic mai mult. Nu i mai permite sa te atingă.

| Annastassia a răspuns:

Daca nici macar atat lucru nu intelegi, poate este bine sa-i spui ca nu poti fii intr-o relatie, ca esti mult prea mica, si nu te lasa parintii sa faci sex, atat de devreme.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt convins ca atat rostul cat si rolul acestei intrebari este pur si simplu aceea, de a-ti certifica si noi ceea ce ai inteles si inca chiar mult prea bine si tu, din intamplarea relatata de tine. Baiatul ti-a dat de inteles cat se poate de... explicit ca incepand din acel moment soarta ta s-a schimbat : ""m-a intrebat daca am o relatie, si am zis ca nu, iar dupa spune ca : atunci am ocazia sa am acum... "" Este clar ca lumina zilei la amiaza, ceea ce ti-a transmis si dat de inteles. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Adică tu lași pe cineva să te sărute și să pună mâna pe fund fără să aveți vreo relație?

| Plato a răspuns:

Si tu l-ai lasat sa-ti puna mana pe fund? E clar atunci despre tine...

| PsyhoChild a răspuns:

Vrea sa te **** ai grija