|

Buna, am facut dragoste cu iubitul meu pentru prima data, adica am fost virgina. As putea ramane insarcinata daca lui i-a curs un lichid, si acel lichid a ajuns în vagin? Si a doua oara a fost la fel, acel lichid al lui a curs peste tot pe mine si dupa a ajuns si in vagin... as putea ramane insarcinata? Ma furnică sanii si ma doare burta dupa ce facem dragoste si imi e si greață

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Raspunsul corect la intrebarea ta este un DA cat se poate de categoric, insa numai in cazul in care au existat cele 2 conditii strict obligatorii necesare pentru a se putea forma sarcina.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice, sau si mai si, practic chiar si...din nimic asa cum cred foarte multi. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns/sunt in momentul de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa fie informati precis, sa cunoasca foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii contacte sexuale, sa fi fost deja bine informata, sa stii ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica sexul se produce intruna sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) in una dintre cele 4-5 zile considerate a fi in perioada fertila. Fiindca nu ai prezentat informatiile strict necesare cum ar fi; data la care a inceput ultima menstruatie, data intretinerii sexului si tipul ciclului menstrual, adica daca este REGULAT sau NEREGULAT, intr-o astfel de situatie formularea unui raspuns cert si catusi de cat si precis si corect, din pacate NU se poate oferi in acest moment. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da de unde!
Tu fa linistita dragoste, neprotejata, ca barza este cea care aduce copiii...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lichidul preejaculator contine o cantitate redusa de spermatozoizi dar tot exista...nu spun sa iti faci probleme dar exista sanse de a ramane insarcinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Depinde ce lichid, dacă era lichid alb (sperma) si nu ați folosit prezervativ te poți aștepta la o sarcina. Daca era un lichid incolor (lichid preejaculator) nu exista probleme mari.
Te puteam ajuta mai mult dacă îmi spuneai vârstă ta și a partenerului.
După aceste simptome ar fi bine sa faci un test de sarcina. Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează