| Alex2555 a întrebat:

am fimoza si vreau sa imi incep viata sexuala ( am 16 ani) am citit undeva ca unii si-aau inceput viata sexuala si au fimoza..cum e posibil?

3 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Ce tot bati campii? omu are 16 ani si are o problema medicala care poate sa-i afecteze viata sexuala oricand si-ar incepe-o. Canta bre povestile astea la alta masa zau.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Fimoza are diverse manifestari, in formele minore penisul poate fi decalotat insa mai greu, preputul stranguland capul penisului imediat ce ajunge sub el si de multe ori revenind la stadiul initial si astfel acoperind penisul la loc. Fimozele mai dificile nu permit decat o decalotare pe jumatate, inelul de piele de la capatul preputului este pur si simplu insuficient de elastic. Fimozele grave se manifesta fie prin imposibilitatea decalotarii decat poate extrem de putin sau chiar un aspect de piele sudata.

Pentru o penetrare normala, in virtutea lucrurilor, e normal ca penisul va fi decalotat, pielea prin frecare se trage inapoi la penetrare. Existand o fimoza, penetrarea poate fi mai mult sau mai putin dureroasa. In cazul preputului cu aspect sudat si poate si in celelalte cazuri de fimoze care nu permit decalotarea, e posibil ca prin lubrifiere suficienta sa se poata realiza o penetrare satisfacatoare fara mult discomfort.

Te sfatuiesc insa sa mergi la medic si sa-ti rezolve problema ca se face simplu si rapid, interventia fiind foarte usoara.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În cazul în care, într-adevăr, este vorba de fimoză, atunci - în majoritatea cazurilor ( depinde de gravitatea afecţiunii, gradul acesteia ) - NU se pot întreţine relaţii sexuale ( în mod normal )!

Şi, NU se forţează decalotarea deoarece există riscul unor complicaţii : parafimoză ( foarte GRAVĂ )!


Vezi detalii la linkul :
http://www.contraboli.ro/fimoza-cauze-simptome-diagnostic-tratament/

http://paveladrianionel.medlive.ro/2012/03/10/fimoza/

http://www.romedic.ro/fimoza-si-parafimoza

Cel mai indicat este un control la medicul specialist urolog, pentru confirmarea diagnosticului şi tratamentul adecvat.

În general, NU se efectuează intervenţia chirurgicală, ci se prescriu anumite creme cu antibiotic sau corticosteroizi ( ex: Betametazona/Betaderm ).


Toate cele bune.