anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună, am nevoie de un sfat. Sunt într-o relație cu prietenul meu de jumate de an, am fost 2 ani prieteni și acum am ajuns să fim împreună. Avem o relație perfectă, sinceră, dar cu o mare problemă în ea. Mereu când ajungem să fim împreună, să ne vedem, nu facem altceva decât să ne sărutăm, într-un fel mai erotic, să ne atingem și chestii de genu. Și de fiecare dată e tot aceeași, când ieșim cu mașina, când e la mine, parcă am uita de alte lucruri care există pe acest pământ. De câte ori stau singură și mă gândesc la asta, îmi pare ciudat, pentru că după câte cunosc, cuplurile fac diferite lucruri împreună, se distrează într-un fel, dar noi mereu ajungem la tot aceeași. Am vorbit cu el pe tema aceasta, a fost că doar trebuie să încercăm să nu o mai facem, să fim ocupați cu altceva, dar știu că tot va fi la fel. S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Ce e de făcut?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Atii fi mai ferociti sa nu ajungrti la sex fara casatorie. Spune - ca preferi sa va plimbati si mergeti in locuri publice.

| Violleta2022 a răspuns:

Iesiti afara si va plimbati pe jos fara masina, asa cum fac toti oamenii normali si sanatosi, iesiti din casa si evitati sa mai mergeti la vreunul din voi acasa, ca sa puteti trai o viata reala, in aer liber, sa va bucurati de soare, de vara, de apa, de plaja si distractii la club, discoteca sau unde merg tinerii din localitatea voastra.

| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte greu d einteles mesajul tau, atata vreme cat nu spui calr ce anume faceti si ce anume nu vreti s afaceti sau nu veri s afaceti!

ma rog, daca vrei raspunsuri calre, trebuie sa ne dai mai multa informatie clara si concisa nu irelevanta ca nu-ti putem spune nimic corect sau ajutator.

| Hammurabi a răspuns:

Vezi poate aparține de vreo sectă sau e o resteicție religioasă pe care o respectă.
Sau poate are vreo boală, suferă de ceva.
Altfel nu văd de ce s-ar abține să facă sex cu tine.
Dar ținând cont că sunteți de 2 ani împreună, chestia asta ar trebui discutată la obiect, cu subiect și predicat, până reușești să te lămurești care e problema.

| Crackman a răspuns:

Eh, probabil inca sunteti tineri si sunteti incinsi.
Cu timpul o sa aveti alte activitati si obligatii

| anonimuIl a răspuns:

Cum adică sunteți de 2 ani, are și mașină, deci este peste 18 ani bărbatul și voi doar vă sărutați ca ăia de 14 ani?

| anonimuIl a răspuns:

Ești în eroare gravă - cuplurile fac tocmai ce faceți voi când sunt împreună dar înlocuiește sărutările erotice cum le spui cu sex până leșină amândoi.

| anonimuIl a răspuns:

Acum am înțeles ce ai scris - el NU vrea să facă sex cu tine și doar săruturile.

| anonimuIl a răspuns:

Ai scris asta - Am vorbit cu el pe tema aceasta, a fost că doar trebuie să încercăm să nu o mai facem, să fim ocupați cu alt ceva

Se înțelege că el nu vrea să facă cu tine nici săruturile erotice de care spui.

| orailibrail a răspuns:

Se ascunde.
În comentariul tău m-am regăsit pe mine acum vreo 13 ani.
Oeseam cu o puștoaică dar nu în locuri publice, pentru cs nu voiam sa fiu văzut de cunoștințe.
Eu având pe atunci o relație de dirata, cu o fata plecata din tara. În acea perioada.

Probabil ca are pe atcineva și nu vreasa fie văzut în public cu tine.

| bianca927 a răspuns:

Heii. O idee ar putea sa fie sa mergeti in spatii unde mai sunt persoane si sa va cautati activitati acolo, astfel incat sa nu puteti sa exagerati cu pupatul sau atinsul etc. Cand o sa vedeti cum e sa faceti si alte chestii, poate, o sa se schimbe ceva. (asteapta si alte sfaturi, sigur cineva o sa gaseasca di alte idei)