Spune-i ca nu esti nici bi nici lesby si ca te deranjeaza chestiile astea, zi ca daca nu termina cu chetiile astea va certati rau. Impune-ti punctul de vedere
Cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu ea si sa ii spui ca te deranjeaza ceea ce face ea si ca nu esti de acord. :*
XCiupercuutsaa parerea mea este sa-i zici ca nu esti lesby si dac vrea doar o prietenie cu tine sa nu treaca limita ei.
Pai pupo,ce e asa de greu,eu daca as fi in locul tau as ssarutao,si ce daca e tot femeie,e chiar mai bine,decat un barbat care sa te insele cu alta,e chiar foarte ok,si daca tu chiar nu vrei,vorbeste despre asta deschis, ce e asa de greu, doar tie prietena...
Vino cu ea la mine si tio rezolv eu 13cm si daca vrei si pe tine ca vad ca ai tate mari
Baga idu meu bolmeteus88 si vb cu tine pe mess sa imi zici mai mult si poate te ajut cumva
Posibil sa te amuze intreaga situatie si sa te intrige, in acelasi timp.Gandeste-te daca vrei sau nu si daca raspunsul e nu, indeparteaza-te de langa ea.Fii mai rece,nu-i permite sa te atinga(spune-i exact asa, nu-ti permit sa ma atingi) si va fi bine, va intelege si ea si va cauta...alta victima! Mult noroc!
Eu nu cred povestea asta...mi se pare o prostie. nu cred ca este adv c spui u pentru ca le spi prea direct! Dar hai sa zic ca te cred, ca si eu mai mint cateodata! Du-te fetitz`o, fa`ti de lucru! by3
ClassyMadafaca întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: