|

Buna ..as vrea sa știu pot rămâne însărcinată dupa o lună de la naștere? Bine, nu am făcut să zicem dragoste, doar a frecat-o între buze (sa zicem așa)și a ejaculat acolo.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sigur ca poti ramane imediat dupa nastere, ovulatia a re-inceput sa se produca, dupa ce ai nascut.
Evident ca poti ramane gravida, mai ales ca a ejaculat la intrarea in vagin. Singura conditie este ca tu sa fii in perioada fertila.
Dar de prezervative, voi nu ati auzit?
Chiar vrei o sarcina noua, cand corpul este epuizat dupa ce ai nascut?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul in care mamica isi alapteaza zilnic copilul la san, la un interval de 3-4 ore intre ele, activitatea ovarelor este inhibata si din acest motiv NU are loc procesul de ovulatie.
Teoretic daca mama alapteaza copilul exclusiv doar de la san, fara adaus de alte lichide date copilului (ceai sau lapte praf), se apreciaza ca sansele ca in primele 3-4 luni imediat dupa nastere sa se poata forma sarcina si femeia sa ramana insarcinata sunt foarte mici, dar nu si inexistente. Numai daca alaptarea este completata si cu alte alimente, posibilitatea de a ramane din nou gravida in primele 3-4 luni creste semnificativ dupa a 3-a luna de la nastere. Acest fenomen de ''contraceptie naturala'' se datoreaza activitatii hormonale din organismul mamicii care se adapteaza nevoii de a produce laptele matern pentru bebelus.
In astfel de situatii este recomandat ca mamele imediat dupa nastere sa discute cu medicul obstetrician-ginecolo despre metoda de contraceptie indicata sa fie folosita in cazul in care urmeaza sa alapteaze sau nu, deoarece este bine stiut faptul ca ovulatia poate apara dupa trecerea a 6–8 saptamani de la nastere. D.p.d.v. medical, este recomandat ca o noua sarcina sa NU se produca la mai putin de un an de la nasterea naturala si doi ani de la nasterea realizata prin operatia de cezariana.
In concluzie atat posibilitatea cat si probabilitatea sa fi putut sa ramai insarcinata in conditiile precizate se poate exclude, fiind aproape imposibila deoarece in acest moment teoretic esti infertila. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă i-a dat drumul acolo, frații cunosc drumul spre victorie, dar dta nu prea ești fertilă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Teoretic sansele sunt foarte mici mai ales daca alaptezi dar nu e imposibil sa ramai la scurt timp dupa o nastere iar insarcinata. Oricum daca doar a frecat-o...sansele scad semnificativ

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti ramane dar sansele sunt foarte foarte mici plus ca daca alaptezi nu prea se poate din moment ce nu este mentruatie pentru ca apare la 10 saptamani dupa nastere, eu asa stiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează