| timeea7 a întrebat:

.As vrea sa va cer o parere.Nu stiu ce sa fac.Sunt foarte geloasa intr-o privinta.Adica nu imi place deloc sa spuna iubitul meu ca o anumita fata este mai frumoasa decat mine(cand il intreb eu). Adica de felul meu nu sunt genul acesta, stiu ca sunt fete mai frumoase si fete mai putin frumoase decat mine.Dar cand este vorba de iubitul meu nu pot suporta.Parca as vrea sa fiu cea mai frumoasa pentru el(chiar daca sunt multe fete mai frumoase).M-ai mereu sunt ca intr-o,, competitie" parca.Nu stiu cum sa ma controlez.Nu am fost niciodata in situatia asta.Vreau niste sfaturi. FUNDA:*

Răspuns Câştigător
| educatie2021 a răspuns:

Nu te critica. Stie ce spune. Acelasi lucru am sa ti-l spun si eu dar cu alte cuvinte: baietilor le place la nebunie sa isi vada prietenele geloase; pentru ei e cel mai frumos sentiment/ ca si cum ai castiga la loto. Sa simta ca persoana de langa ei e geloasa ii face sa fie mandrii si sa o adore si mai mult

Daca te simti geloasa e pentru ca ti la el, iar prostu ar trebui sa stie asta si sa nu te raneasca. Adica, si gluma are limitele ei.

31 răspunsuri:
| Siidney a răspuns:

Buna,gelozia e boala grea daca nu e cu masura-accepta-te asa cum esti; iar daca el te iubeste-te accepta asa cum esti; daca nu...fiecare cu drumul lui-mai bine acum decat mai tarziu-nu merita stresul.