E simplu fetelor le plac baieti care nu se lasa cu una cu doua (daca te refuza nu te lasa ) dovedestei cati place de ea mai mult nu stiu ce sa-ti spun
Dacă nu poți să o faci să te placă fiind tu însuși, nu mai încerca.
Chiar dacă ține pe moment, mai devreme sau mai târziu își va da seama cine ești și o vei face să sufere. Așa faceți toți. Muriți dacă sunteți naturali?!
Vorbește-i frumos, fi drăguț și atent, spune-i despre tine, despre pasiunile tale(fetelor inteligente le plac băieți dedicați), ascult-o, demonstrează-i că-ți pasă cu adevărat, fi perseverent, dar nu te grăbi totuși. Arătă-i că o iubești, nu că o vrei pentru că e „bună". Și fi mereu sincer. Și nu te lăuda, nu te da mare șmecher.
Să-ți spun un secret? Ne plac băieții mai inteligenți decât noi, chiar dacă nu recunoaștem niciodată. Dacă are apucături proaste nu o copia, dar nici nu încerca să o schimbi, să-i spui că greșește, se va oftica. Dacă mai vrei sfaturi să-mi spui.
Am uitat să precizez, ți-am descris ce să faci în cazul unei fete, nu al unei pițipoance sau copchilă dinaia bâtă. Mă gândesc că nu te-ai îndrăgostit de vreuna, nu? Pentru că dacă da, te compătimesc.
P.S: Să știi că nu-i adevărat că ne plac golanii, poate ne simțim atrase de unii băieți răi, dar atât. Nu ne gândim la o relție cu ei.(repet, dacă vorbim de fete inteligente).
Ce să vorbești cu ea?
Nu știu. Important e că vorbește cu tine. Știe că o placi? Păi ar cam trebui.(dar nu-i frumos să-i spui pe mes). Dacă discuția decurge natural înseamnă că nu există tensiune între voi, ceea ce e bine. Nu știu despre ce vorbiți, dar orice subiect e bun cât timp vă ajută să vă cunoașteți, să vă apropiați.
Deși să-ți spun sincer eu am nevoie să privesc oamenii în ochi atunci când îi „descopăr". Bine, probabil pentru că pe mine nu m-a ptins prostia asta cu internetul, dar mă rog...
Mai voiam să spun ceva și am uitat... ahh
Asta depinde doar de tine. Fi tu nu te transforma in ceva ce nu esti. Ca pe parcurs o sa se vada...''Cucereste-o'' cu felul tau de a fi.
Sper ca te-am ajutat!
Nu mi-ai răspuns, știe că o placi?
Ce să faci? Zâmbești și vorbești frumos cu ea, stai mult prin preajmă, ești galant și drăguț.
Uite, dacă te va plăcea te va plăcea. Nu poți face o magie pentru asta, poți doar să fi natural.
Important e să-i spui ce simți. Îi poți pune o floare în bancă, în viitor. Dar doar dacă nu crezi că asta ar pune-o într-o situație neplăcută față de colegi. Ești poet? Îi poți trimite bilețele dacă tot stai în spate. Nu vorbeam serios cu poeziile, dar să-i spui ce simți.
Și ce nu merge? Continuă să-i spui. Dacă nu încearcă să te îndepărteze e de bine. Dar dacă și ei îi dai răspunsuri la fel de scurte cum îmi dai mie... Glumesc.
Mah. Eu te-as sfatui sa ii spui iar daca ea nu te place sa incerci sa o ajuti cu diferite chestii iar pana la urama o sa te placa daca te vei purta foarte foarte frumos cu ea. iti urez mult succes.
Fii indiferent,orce fata cind vede ca nu-i mai tragi atentia,ti-o atrage ea tie, si incearca cu orce chip sa te seduca, crede-ma te ajuta.
Schimba ceva la exterior, frizura sau hainele, ca sa observe. Vorbeste cu alte fete in fata ei.o da ..va fi geloasa si iti va scrii undeva pe facebook.♥
bafta...
♥
♥
♥
♥
♥
♥
♥
FUNDA?