anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună, deci eu nu știu ce să fac, mi-am obișnuit iubitul sa-l tin în pufuleț, să-i cânt în strună... Cum vrea așa fac, dar m-am săturat să ma lase baltă pentru prietenii lui, adica dacă este cu mine și il suna aia pleaca si nu mi de pare normal, ieri m-am luat de el și acum nu mai vorbeste cu mine.
Bine el zicea sa ne vedem pana il suna aia sa iasă afara.
Si nu am mai iesit ca m-am enervat, ma face tot pe mine căpățânoasa :-) bine ca sunt mai mereu.
Voiam sa ies cu el sa ma plimb si cica nu mai e copil sa se mai plimbe.
Eu tot am impresia ca ii este rușine cu mine, ca am un comportament cand ma enervez injur sau am iesiri de copila.
Mereu cand ii zic ceva am "din astea urate " el perfectul care daca il deranjează ceva nu stie sa imi spuna mie, vorbeste cu altii...

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa te desparti de el ca nu pare ca va potriviti

| Simpatik a răspuns:

Semeni cu fata lui adi minune in avatar happy desi nu-mi plac manelele sunt aici daca vrei sa vorbesti cu cineva (confidenta mea Rihhana1 sper sa nu se supere!)
Eu nu vreau sa fiu tinut in puf, nu am prieteni adevarati si imi place sa ma plimb, n-am figuri nu beau nu fumez doar fac putin sport si am o cariera.ciao

| Andreeush a răspuns:

Nu poți avea pretenția să fie doar lângă tine.
Are nevoie și el de intimitate, să iasă și el cu prietenii lui.
Logic că se supără când vorbești urât pe stradă, îl faci de rușine și asta nu e frumos.

| SandraEve a răspuns:

Normal ca ii e rusine daca il faci de rusine...Cum sa înjuri pe strada, sa tipi si sa ai "din astea urate". Maturizeaza-te, comportamenta-te ca o femeie si atunci nu vei mai avea astfel se dificultăți in a tine pe cineva lângă tine.

| SEMIHA a răspuns:

Bărbații au nevoie de spațiul lor persoanal și de acel timp petrecut cu prietenii. E foarte important pentru ei ca partenera să înțeleagă și să respecte asta la ei.

Faptul că el ți-a spus să vă vedeți până o să iasă cu prietenii lui, asta denotă interes din partea lui. Putea să te ignore pur și simplu sau să nu-i pese de tine, de relație.

Dacă nu te maturizezi și nu îți schimbi comportamentul o să distrugi și ce a mai rămas din relația voastră. Pentru că mare parte din ea să știi că ai făcut-o praf cu comportamentul tău față de el.

Ieși și tu cu fetele sau relaxează-te singură când nu ești cu el. Crede-mă că după ce va ieșii cu băieții, i se va face dor de tine și te va căuta după. Dacă tu îl sufoci în acest hal, o să fugă de tine tot mai mult.

Încearcă să îl înțelegi când iese cu prietenii lui și dacă nu poți face asta, despărțiți-vă, nu are nici un sens să continuați așa.