|

Buna. Ieri pe la ora 1 am facut o laba, mi-am dat drumul intr-un servetel iar apoi m-am spalat pe maini fara sa ma spal si pe penis. Iar pe la ora 3 am facut sex cu prietena mea. Este posibil sa ramana insarcinata daca nu m-am spalat pe penis? Sau este posibil sa imi fi ramas sperma in interiorul penisului?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu siguranta de 100% a ramas sperma pe uretra si pe penis. Puteti considera ca ati avut un contact sexual cu ejaculare in vagin. Plus riscurile de infectie din cauza igienei foarte foarte proaste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,exista posibilitatea sa ramana insarcinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu v ati protejat sunt sanse mari ca un spermatozoid sa fi zburdat liber pe acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

DA, există RISC de sarcină!

COPIAZĂ răspunsul meu şi du-l prietenei tale :


NU se face sex neprotejat decât atunci când îţi DOREŞTI un bebe!

Poţi rămâne însărcinată în ORICE perioadă, dacă faci sex neprotejat!

În general, cu 5 zile înainte de menstră + perioada menstruaţiei + 5 zile după menstră este o perioadă cu fertilitate REDUSĂ ( spre medie ), deci riscul de sarcină este mai mic, dar NU inexistent.

TREBUIE să folosiţi PREZERVATIVUL la fiecare act sexual!

Dacă NU folosiţi prezervativ ( la fiecare partidă/număr ), atunci există RISCUL să rămâi însărcinată – indiferent de perioada de fertilitate în care te afli.

DAAA, există RISCUL să rămâi însărcinată chiar dacă nu ejaculează în tine - mai ales când te afli în perioada cu fertilitate RIDICATĂ.

Se poate rămâne însărcinată în orice perioadă, chiar dacă faci sex când eşti pe ciclu ( depinde de fiecare organism )!

Acum vreo 2-3 luni am „întâlnit" tot AICI ( pe site ) o fată care a rămas însărcinată făcând sex ÎN timpul menstruaţiei - avea 16 ani şi dorea să ştie cum poate face avort.

Deci, după cum vezi, orice se poate ÎNTÂMPLA!

În PRIMUL rând, NU se face sex FĂRĂ prezervativ, INDIFERENT câtă încredere ai în partener, sau câte „asigurări" ţi-a dat!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul ( chiar şi pentru câteva secunde/minute ), CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care poate CONŢINE spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi poate CONŢINE spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, sau ejaculări anterioare RECENTE ( la „partide" repetate ), etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales...2005 - 2238 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te-ai spalat tu pe maini, atunci poti fi linistit, chiar daca dupa aceea ai facut sex, fie el neprotejat. Mainile conteaza!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, exista risc. A ramas sperma pe canal si daca ai scapat in ea lichid pre-ejaculator, acesta a continut spermatozoizi.
Dar nu e obligatoriu sa si ramana.E doar posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca intr-e "manuela" si actul sexual ai facut pipi' sansele sa iti fi ramas ceva pe "teava" sunt minime. Daca actul sexual a fost protejat nu trebuie sa iti faci griji, in caz contrar ar trebui pentru ca chiar daca nu te-ai terminat in ea lichidul preejeculator contine spermatozoizi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează