Fa-i un tort,ia-i ceva deosebit,aranjeaza o dedicatie la radio, pune-ti mintea la contributie, daca ai promis surpriza, nu-i poti face surpriza sa nu ai o surpriza, nu?
Pregateste o cina romantica, ia 2 bilete pentru un film romantic, chestii de-nastea
Tias propune o surpriza care o sa-i placa la nebunie!
Un singur lucru l-ar da pe spate!
Ai nevoie de o camera si un pat ( prezervativ si lubrifiant ca totusi suntem oameni ) Succes :*! Lasa-te pe mana lui. Stie ce face! Funda?
1) Scrie-i o poezie de dragoste in care sa ii spui tot ce simti pentru el
2) Du-l undeva intr-un parc linistit si stati la umbra unui copac mare si vorbiti despre orice vreti.
3) Fa-i un colaj cu poze cu voi, cu citate de dragoste, poezii, lucruri care inseamna mult in relatia vosatra (de exemplu: biletul de film de la prima intalnire)
4) Daca te pricepi, compune-i un cantec
5) Alege o zi (preferabil in weekend-cred ca asa este bine pentru. amandoi) in care sa faceti tot felul de activitati, teste si joculete pentru. cupluri. Distrati-va impreuna facand chestii amuzante, jocuri, provocari, ca niste copiii. ![]()
Nu prea am idei, dar cred ca cea mai frumoasa surpriza pentru iubitul tau ar fi aceea aleasa de tine, facuta din suflet.