| BTIzabelaSofia a întrebat:

Bună seara, as avea o întrebare, dacă la începutul lui ianuarie pe data de 1 am avut menstruatie 4 zile si am avut contact cu soțul meu. Ne dorim mult un bebe și azi în data de 26 ianuarie mi-a venit o scurgere rozalie deschis, îmi vine câte puțin și am durere abdominala, țin sa menționez ca nu ma dor sânii, sunt constipata de puțin timp de 2 săptămâni ceea ce nu am pățit niciodată ca eu sa ma duc la treaba mare o data pe săptămână și am observat de 2 zile ca mi-au apărut pistrui pe fata și semn de mama și pe corp și pe fata. Spuneti-mi va rog toate astea ar putea fi simptomele unei sarcini? Din câte am citit pe internet asa am înțeles, poate fi vorba despre o posibila sarcina, dacă cineva a trecut prin asa ceva aștept răspuns, mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu acestea nu sunt simptome de sarcina!
Simptomele de sarcina apar dupa 3 saptamani de la fecundarea ovulului.
Cum ciclul a fost pe data de 1 ianuarie (daca ai un ciclu regulat de 28 de zile), ovulatia s-a produs in ziua de 14 ianuarie si daca ai avut sex taman in ziua aia sau inainte cu 1-2 zile, atunci poti fi gravida.
Asadar, 3 saptamani de la data ovulatiei se implinesc abia in 4 Februarie.
Ti-as sugera un test de sracina DUPA data de 4 Feb pentru a arata realitatea, daca estis anul gravida!
Succes si sanatate!

| Lioana a răspuns:

Scurgerea rozalie e simptom de sarcina. Fa un test de sarcina ca sa fii sigura. Asteapta sa treaca termenul specificat pe cutia testului inainte sa-l faci.

| helpforyou a răspuns:

Simptome precum scurgerea rozalie, durerea abdominală, constipația, apariția de pistrui și semne de mamă pot fi asociate cu o sarcină, dar pot fi, de asemenea, simptome ale altor probleme de sănătate.

Un test de sarcina ai facut?

| BTIzabelaSofia explică (pentru helpforyou):

Primul test mia arătat 2 lini și restul negativ

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu ai ramas insarcinata mai incearca sau daca nu schimba partenerul daca el nu poate