Ideal este sa o intrebi pe ea, ce vrea sa insemne acest comportament, pentru ca noi nu puetm stii ce are ea in cap si ce vrea de la tine.
Tu ai fost vreodata in situatia descrisa de mine, adica sa ai o relatie de amicitie cu un coleg de serviciu si sa-i zici asa, eu asta intreb, ce ar vrea de la mine sau poate pur si simplu mi se pare mie si asa e ea, de aia as vrea o parere de la o persoana de sex feminin, in principal
Da, mi s-a intamplat sa am colegi care se comportau diferit cand eram singuri si stilul meu direct a fost sa-i intreb ce vor de la mine, pentru ca nu-mi plac chestiile prost intelese sau evazive si am avut supriza in toate cazurile sa mi se spuna direct sau mai voalat, ca ma plac si ar dori o realtie mai multa decat cea colegiala, moment in care i-am spus ca nu-s interesata, ca-mi iubesc sotul si imi ajunge ce am acasa, ca sa risc o aventura.
Personal, cred ca femeia asta vrea o aventura cu tine.
daca esti dispus sa-ti risti casnicia, fa-o, dar daca iti iubesti si-ti respecti sotia si casnicia, te asigur ca nu merita sa te gandesti la colega asta.
Spune-i cinstit ca-ti iubesti sotia si nu esti interesat de o relatie cu ea, mai mult decat una colegiala.
Crede-ma ca nu merita efortul, mai ales la munca unde risti sa-ti pierzi si jobul daca iese scandal.
Serios? Esti barbat si nu vrei o aventura cu colega de serviciu, nu mai gandi cu capul de sus ci cu cel de jos, la atac baiete!
Amaliaaaalala întreabă: