| Anaaremere2121 a întrebat:

Bună seara, în urmă cu aproape 2 săptămâni am avut un contact sexual protejat dar în timpul preludiului eu i-am atins penisul partenerului meu iar apoi mi-am introdus eu degetele în vagin (nu știu dacă era lichid preejaculator) am făcut mai multe teste de sarcină și au ieșit negative iar cel mai recent este făcut acum 2 zile când aveam deja o zi întârziere menstruație. Precizez ca am luat cu o lună înainte pastila de a doua zi, si am luat și antibiotice. Care este cauza de nu imi vine menstruația? Sunt însărcinată?

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Nu te mai stresa atata, nu esti insarcinata

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La contactul cu aerul spermatozoizii mor instantaneu, iar ce ai avut tu pe mana nu mai era sperma valida, neputand sa te ramai gravida cu degetele.

In ce privesc testele de sarcina, se pot face numai dupa 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ceea ce tu nu ai inca fiindca au trecut decat cateva zile, fiind mult sub termenul normal ca testul ala sa functioneze si sa arate realitatea.

Deoarece ai luat acum 1 luna "pastila de a doua zi" care este o "Bomba hormonala", acum NU va mai veni ciclul si ovulatia regulat, ci total neregulat pe o perioada de 6-12 luni, din cauza efectelor negative pe care le da acea pastila.
Cum o a doua pastila nu mai poti lau in viata asta, fiindca poti declansa chisturi, fibroame si tumori, este recomandat ca sexul sa fie facut numai cu prezervativ!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt convinsă că e de la pastila de a doua zi, si mie când o luăm îmi întârzia o săptămână, stai liniștită! sănătate multă
chiar și antibioticele pot influența asta, stai liniștită