| Anaaremere2121 a întrebat:

Bună seara, pe 18 februarie 2024 eu și iubitul meu am avut un contact sexual iar la preludiu eu mi-am introdus degetele în vagin ceea ce este posibil să fi avut lichid preejaculator pe degete acum 2 martie am deja 2 zile de întârziere iar la data de 1 martie am făcut test de sarcină și a ieșit negativ ( am făcut multe teste) acum o lună am luat pastila de a doua zi. Nu îmi vine menstruația. Țin să precizez ca am luat și antibiotice săptămâna aceasta, oare de la asta nu vine? De la pastila nu cred ca este ca am mai luat-o și mi-a venit ciclul cu 1 zi dupa. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La contactul cu aerul spermatozoizii mor instantaneu, deci ce ai avut tu pe mana nu mai era sperma valida.

In ce privesc testele de sarcina, se pot face Numai dupa 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ceea ce tu nu ai inca fiindca au trecut decat cateva zile, deci esti mult sub termenul normal ca testul ala sa functioneze si sa arate realitatea.

Deoarece ai luat acum 1 luna "pastila de a doua zi" care este o "Bomba hormonala", acum NU va mai veni ciclul si ovulatia regulat, ci total neregulat pe o perioada de 6-12 luni, din cauza efectelor negative pe care le da acea pastila.
Cum o a doua pastila nu mai poti lau in viata asta, fiindca poti declansa chisturi, fibroame si tumori, este rcomnadat ca sexul sa fie facut numai cu prezervativ!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Se stie ca pastila de a doua zi are, de obicei, drept efect advers, dereglarea menstruatiei.Deci e de asteptat sa intarzie in urmatoarea perioada, se va decala calendarul menstrual.Chiar daca initial nu s-a dereglat decat cu o zi, pe masura ce o tot iei, efectul se cumuleaza.

| Anaaremere2121 explică (pentru dullcat):

Deci nu are ce să se întâmple? Să mai fac teste ceva?

| dullcat a răspuns (pentru Anaaremere2121):

Nu cred ca are niciun sens, cheltui banii degeaba.