Buna! Am avut si eu aceeasi problema trimite-mi in privat id tau sa mai vbim daca vrei.
Pai. nu te mai concentra atat de mult pe ideea "uite`l pe tipu ala. e dragut, ne intelegem. vreau sa-l fac sa ma placa ". NU. e o idee care ti-o impui degeaba in cap. nu faci decat sa te dezamagesti singura si sa iti pierzi increderea in sine. Pentru ca, cu fiecare esec de genu, pierzi incredere, iar increderea in sine este cea mai importanta.
Ce spun eu sa faci este sa incerci sa vezi baietii ca simplii prieteni... lasa-i pe ei sa faca primul pas, sau bate apropo`uri minuscule, pentru a-ti da seama daca merita sau nu .
Succes, Emmy!
Bai ai grija cum vorbesti.in primul rand am 16 ani si daca imi place si mie un baiat nu e nimic in neregula.nu pot sa stau singura cuc
PIMP asta e a doua cea mai mare prostie pe care am auzit-o oricum inseamna ca baietii aceea nu te plac cate fete nu m-au placut pe mine nu le mai stiu numarul dar nu trebuie sa cazi in depresi va veni si un baiat ca lumea care sa te placa
Eu iti sugerez sa nu te mai uiti atata la baieti...bine nici deloc dar fa o chestie ...inverseaza roata fa-l pe el sa te doreasca pe tine. flirtreaza cu el dar fi discreta si daca nici cu asta nu reusesti inseamna ca nu il atragi si ei ce sa faci te impaci cu situatia
Arata-i ca il placi dupa care fii indiferenta cu el si te va cauta...nu garantez succesul dar merge de multe ori
succes
Amaliaaaalala întreabă: