| Mad18 a întrebat:

Bună TPU,am nevoie de niște păreri,sfaturi,de la cei care au răbdare să citească.Am o problemă destul de ciudată, trec pintr-o despărțire recentă,inițial eu am impus-o din lipsa de atenție care simțeam că era însă după câteva zile efectiv nu-mi puteam lua gândul de la el orice făceam mă ducea cu gândul la noi,i-am scris și a fost foarte rece m-a întrebat dur dacă eu chiar cred că pot să vin și să plec așa când doresc,știam că e greșeala mea dar reacția lui m-a oprit din a face orice pas spre împăcare apoi am mers in oraș la el, oraș pe care nu-l prea cunoșteam dar acolo a trebuit să-mi fac pozele pentru promoții am stabilit asta de pe când eram încă împreună gândindu-mă că așa vom sta mai mult timp în aceea zi amândoi.Am ajuns acolo când trebuia și i-am zis înainte că voi fi în oraș la el în speranța că va veni să vorbim dar propunerea lui a fost să termin singură ce am de făcut și să merg la el să-l aștept până termina ce avea de "lucru" la un prieten,mi s-a părut deplasat ce a spus,m-a lăsat singură pentru că i-a promis ceva unui prieten promisiune pe care o putea respecta și mă putea opri din a pleca fără măcar să ne vedem. După ce că am fost lăsată singură in ziua aceea am ajuns seara acasă și eram îmbrăcată în rochiță,am stat și pe drum în autobuz o oră și jumătate în picioare și cam toată ziua din cauza aceasta când am ajuns la mine în oraș umblam foarte ciudat pentru că abia mă țineam pe picioare,mergând așa am atras atenția ciudaților și era să fiu agresată,în mintea mea am dat vina pe el pentru asta,pentru faptul că nu m-a oprit când a avut ocazia apoi i-am povestit ce s-a întâmplat și a fost gen "ce ai fi vrut să fac dacă nu ai mers la mine?" iar când am pus problema prietenilor mi-a zis clar că pentru el ei sunt mai importanți decât mine,atunci mi-am dat seama că nu are rost să mai sper la împăcare deși el mi-a zis că nu vrea să ne despărțim, nu mă pot gândi decât la faptul că nu i-a păsat deloc de mine și nu mai merită nimic

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este clar ca a fost profund ranit si ca tinea foarte tare la tine. Nu stiu ce greseala a facut de te-ai despartit de el dar va fi greu sa il iei inapoi. Incearca sa il surprinzi fa ceva frumos si daruieste-i sau fa ceva ce el isi dorea de mult timp. Daca nu va functiona ofera-i putin timp si poate te va ierta. Mult succes

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu pot să cred cât de ipocrită şi egoistă eşti. Meriţi tot ce ţi s-a întâmplat! După ce că i-ai dat viteză, tot tu eşti cea care comentează că nu te-a primit cu braţele deschise? La ce reacţie te aşteptai din partea lui? Să vină să te pupe şi în fund? Oricum tot te duceai după el indiferent dacă îţi spuneai să vii sau nu. Îl cred că nu s-a mai obosit să se certe cu tine ca să te convingă că a terminat-o cu tine şi nu are rost să mergi în oraşul lui.
Băiatul nu a fost nesimţit, ţi-a spus clar că poţi merge la el să îl aştepţi până când termină treburile cu prietenul lui. Tu ca o "drama queen" văzând că nu vine să îţi onoreze prezenţa nu ţi-a convenit. Dacă nu îi păsa, nici nu se deranja să îţi mai răspundă la mesaje şi nu îţi oferea prilejul să mergi la casa lui până se întoarce, bătută în cap mai eşti! Fete ca tine sunt multe, dar prieteni mai rar. Nu îl condam că şi-a pus prietenul pe primul loc la ce gândire spurcată ai.
Tu proastă că altcumva nu te pot numi, te plângi că ai stat o oră în picioare în autobuz în rochiţa ta ca să îl recucereşti, dar ai refuzat să îl aştepţi în siguranţă acasă la el din cauză... că nu şi-a lăsat baltă prietenul pentru tine aşa cum l-ai lăsat tu? Ce ai rezolvat cu plimbarea asta? Că tot cu orgoliul tău ai rămas.

| Mad18 explică (pentru FemeiaPisică):

În primul rând eu nu te-am jignit, te puteai exprima și fără insulte

| FemeiaPisică a răspuns (pentru Mad18):

Să îți vină mintea la cap, singura care a greşit eşti tu. Merită ceva mai bun acel băiat.

| ambicio a răspuns:

Urât gestul lui, meriți ceva mult mai bun. Prețuiește-te și fii pe primul loc în viața ta!