| alexandra33maria a întrebat:

Buna TPU ....Am o problema si vreau sa ma ajutati, am un eveniment foarte important si mie trebuie sa imi vina menstruatia....Cum sa fac sa grabesc sa vina? Mentionez ca sunt majora si mai mentionez ca eu in timpul menstruatiei imi este extrem de rau si nu pot face nimic de aceea vreau sa grabesc venirea ei. AJUTOR!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai cum sa grabesti menstruatia, i ti dereglezi corpul sau poti murii pentru o prostie de eveniment, nimic nu este mai important decat sanatatea, niciun eveniment din lumea asta.Reprogrameaza evenimentul după ce o sa i ti vina ciclul.

| Jassmina a răspuns:

Ciclul menstrual nu se poate modifica, grabi sau incetini!
Ideal este sa stai acasa, daca nu te simti bine si ai dureri, decat sa risti ceva urat la acel eveniment.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Ciclurile menstruale, deci inclusiv sangerarea menstruala, sunt programate hormonal si nu se poate interveni nici pentru a grabi, nici pentru a intarzia initierea acestora, mai ales daca vorbim de un ciclu regulat, in cazul caruia nu este recomandat sa existe o interventie de acest gen.
Daca ar fi fost un ciclu neregulat, ai fi putut lua tratament pentru a ajuta la reglarea nivelului hormonal si implicit reglarea ciclului.Dar invers, de ce ai face asta?

| alexandra33maria explică (pentru Floareasoarelui26):

Am o menstruatie regulata dar am spus mai sus am un everiment personal important

| corbulalbrosu a răspuns (pentru alexandra33maria):

Acum 3 minute | alexandra33maria explică (pentru Floareasoarelui26):
Am o menstruatie regulata dar am spus mai sus am un everiment personal important
Asa cum a precizat foarte corect si in mod profesional @Floareasoarelui25, este cu totul imposibil sa modifici lungimea ciclului menstrual deci si momentul/data la care este programat strict HORMONAL sa se desfasoare ciclul menstrual si sangerarea menstruala care urmeaza sa se produca la data stabilita in cazul unui ciclu menstrual de tipul regulat. Orice interventie sau incercare de a modifica lungimea ciclului menstrual, ar reprezenta o crasa si impardonabila iresponsabilitate din partea ta. Multa sanatate!

| Floareasoarelui26 a răspuns (pentru alexandra33maria):

Intrebarea de la sfarsit era pur retorica.Am inteles partea cu evenimentul dar nu inteleg cum de un eveniment sau orice alt motiv similar, poate determina pe cineva sa isi deregleze activitatea hormonala.
Multa sanatate!