| Piper987 a întrebat:

Buna TPU,
As dori un sfat si o parere. Am cunoscut un baiat de care imi place maxim, problema e ca am facut prostia sa vorbesc cu prietenul lui cel mai bun pentru a putea afla cateva chestii despre el fara a ridica suspiciuni. Prietenul lui imi tot da de inteles ca ma place, si mult. Si eu incerc sa il tin in friendzone.
Mi-a propus sa iesim in week-end in 4, el eu prietenul lui (de care imi place) si inca o tipa care ar veni cu baiatul de care imi place.
E ok, mi se pare nice, dar mi-e sa nu se interpreteze gresit. Sa creada ca mergem gen ca cuplurile. Caci pana la urma nu el ma intereseaza, ci celalalt.
Ma simt prost, nu vreau sa ranesc. Stiu cum e. N-am crezut ca va pune suflet. Mai ales ca nu i-am dat niciodata de inteles ca m-ar interesa ca barbat. Si mi-e frica ca daca-i dau jet, baiatul de care imi place nici macar nu imi va mai vorbi caci tine cu prietenul lui. Ceea ce as intelege.
Nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| wildthing a răspuns:

Deja s-a interpretat gresit. El nu isi da seama (sau nu poate accepta) ca il tii in "friendzone", ci crede ca joci cartea "hard to get" si trebuie sa insiste. E evident ca acea intalnire in 4 e vazuta de el/ei ca un "double date". Daca te duci, inseamna ca-i accepti avansurile.
Nu stii ce sa faci? Nu mai folosi intermediari. Daca iti place de cineva, o abordezi direct pe acea persoana, nu te apuci sa-i folosesti prietenii. Abordarea prietenilor este o idee proasta pentru ca nu stii niciodata ce gandeste acel prieten si daca are interesul sa te ajute sa ajungi la persoana pe care o tintesti, dar e un gest urat si fata de cel pe care-l folosesti ca unealta, pentru ca e foarte posibil sa se simta jignit de faptul ca il placi pe prietenul lui, dar el nu e indeajuns de bun pentru tine.

2 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu contează unde ieșiți, câți sunteți și cum sunteți.
Contează numai comportamentul tău față de fiecare dintre ei. E tot ce contează.
Așa că poți ieși liniștită cu ei cu toți dacă tu știi ce vrei și ești stăpână pe comportamentul tău.

| Cosmin_Ivancencu_1990 a răspuns:

Pai si prietenul asta al lui ti-a dat informatii despre celalalt tip de care iti place?