Ambele situatii pot fi considerate ca cel putin teoretic sa fie posibile. Vezi ce faci deoarece s-ar putea sa te arzi atunci cand te joci cu focul. Ai putea sa ii spui intr-un mod foarte ferm ca nu poti accepta nici gratuit nici pentru bani ceea ce doreste deoarece nu esti atrasa absolut deloc de persoana lui.
 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Io zic sa mergeti, gasiti un frigider, va bagati in el si vedeti daca se stinge sau nu lumina. Daca se stinge va sarutati, daca nu, nu.
					Nu e nici o saptamana de cand putea sa castige alti bani cinstiti dintr-o chestie asemanatoare!
http://www.tpu.ro/......de-vreo-3/

Este vorba de niste copii aflati in perioada "marilor intrebari" sau a sperantelor neimplinite. In cel moment l-a refuzat cu toate ca il placea/il aprecia. Au trecut doar cateva zile si surpriza..., nu-l mai place. Raspunsul meu incearca oarecum sa dea un inteles mai de ansamblu, global/generic nu se refera strict si neaparat 100% la aceasta intamplare/intrebare.
					Demersul tau il inteleg si cred ca e laudabil, insa am indoieli asupra intrebarilor  cred ca acesti copii consuma prea multa energie cu fanteziile lor, nu e rau sa ai imaginatie insa e rau sa fie canalizata gresit.
 cred ca acesti copii consuma prea multa energie cu fanteziile lor, nu e rau sa ai imaginatie insa e rau sa fie canalizata gresit.