Cat a durat relatia? daca a fost mai putin de o luna, eu zic ca nu a fost iubire. Conteaza si varsta lor. Atractie probabil a fost... iubire, nu e sigur. Motivul e stupid. Tind sa cred ca si-a gasit alta, sau pur si simplu ii era mai bine fara ea.
Da, inseamna ca nu a iubit-o. sau mai rau, ca a gasit pe altcineva. De asta e nasol in ziua de azi sa ai incredere in cineva, oricand te poate lasa cu ochii in balta, trebuie sa fiti foarte precaute.
Eu zic ca a fost doar o atractie fizica. Oricum, e bine ca i-a spus prietenei tale ca nu il mai atrage nimic la ea, decat sa o insele sau cine stie. parerea mea
Intr-o relatie, dragostea nu apare din prima zi. Relatiile se bazeaza cam in primele 6-8-12-16 luni fie pe prietenie, fie pe atractie. Fiecare dintre acestea se poate sau nu tranforma in dragoste. Daca se transforma, relatia depaseste aceasta durata. Daca nu, relatia se termina.
E asa greu sa iti dai seama? Normal ca nu a fost dragoste. O despartire intre doua persoane care s-au iubit niciodata nu se savarseste pe motiv ca "m-am plictisit de tine" sau "nu mai sunt atras de tine". Sa isi aleaga mai cu grija partenerii.
Cand iubesti cu adevarat iti trebuie foarte mult timp sa uiti acea persoana, inseamna ca nu a fost iubire...
Pai ce l atragea pana atunci nu inteleg, mai explicit. poate nu i oferea ce si dorea el eu stiu, oricum nu a iubit o, dar ce la atras atunci fundul si a scazut sau a crescut sanii ca sau lasat, era nefumatoare si a inceput, nu bea si a inceput sa bea ce la si ce nul mai atrage trebuie aflat sau interogat de ea cerut explicatii.
Iubirea adevarata tine toata viata. deci in cazul lui, nu a fost iubire ci doar atractie fizica pe moment
Mda asa mi s-a intamplat si mie pe motivu ca a gst pe alta da pan la urma am uitat de magaru ala, da cred ca a fost doar atractie
Asta inseamna ca probabil si-a gasit pe alta si nu a stiut ce sa minta si i-a servit la rece scuza asta, intr-un fel acuzand-o pe ea pentru ca nu a putut intretine focul relatiei
Amaliaaaalala întreabă: