|

Buna TPU, sunt noua aici.

Nu am chef de misto și nici de răspunsuri stupide, deci dacă nu poți sa dau un răspuns bun sau coerent vezi-ți de treaba ta.Bun, in 2015 am cunoscut pe cineva, o persoana care mi-a schimbat viața la momentul respectiv, având o vârsta relativ mică pot spune și neavând experiența necesară de a gestiona situația, am rănit și alungat persoana care mi-a făcut doar bine, conștientizând, am vrut sa repar dar era cam târziu, așa ca am continuat sa-mi văd de viața nu am insistat și am dat vina pe soarta, timpul a trecut și parca viața "A dat coate" Și "flash -back URI " spre trecut, in fiecare noapte visam acea persoana, devenise obositor, începusem sa cred ca sunt o persoana oribila, aruncam toată vina pe mine, chiar dacă nu a fost doar vina mea.

Intr-o zi banala am aflat ca acea persoana cu care țin sa menționez nu mai tinusem legătura de vreo 1an jum, fusese închisă preventiv, pentru ceva minor oricum.

Ee și asta a fost ultimata. Am început sa cred ca este doar vina mea, am început sa caut sa încerc sa iau legătura cu acea persoana dar legea nu m-a lăsat.Peste 7 luni in care am stat in agonie, am primit mesaj pe o rețea de socializare cu o poza cu noi doi fix de la acea persoana, am vorbit am încercat sa repar tot ce am greșit, dar am eșuat. Din mai multe cauze, cu toate astea îmi dădusem silintă, au mai urmat luni in care nu-mi găseam liniștea in care ne căutam reciproc, dar foarte rar și iar încetam sa mai vorbim, ne spuneam lucruri care dureau dar și lucruri plăcute. Devenise o obsesie și o durere prea mare de suportat continuam sa visez in fiecare seara pana am întrerupt de tot orice convorbire, eu făcându-mi alta relație.Întrebarea este poți avea sentimente fata de o persoana chiar dacă nu ai mai văzut-o 3 ani de zile?

Sincer

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa iubesti pe cineva o viata, nu exista limita de timp. In general conteaza cum rationalizezi relatia. Statistic vorbind suntem toti destul de similari, dar unii oameni se fixeaza pe ideea, evident falasa, ca un anumit om este intruchiparea perfectiunii asa ca nu mai pot trece peste si ignora orice alti potentiali parteneri chiar daca intermeni reali e posibil sa fie mai ok.

Acum, treaba asta se intampla din cauza modului in care am evoluat ca oameni, in momentul in care dragostea asta se manifesta tindem sa ignoram defectele partenerului si sa ne concentram pe calitati. Treaba e perfect normala doar ca unii oameni merg la extrem.

Da poti avea sentimente fata de o persoana dupa 3 ani. E asta un lucru sanatos pentru tine mai ales daca persoana respectiva nu face nimic sa se apropie de tine? probabil ca nu dar e alegerea ta.

| a răspuns:

Da.

| a răspuns:

Daca ai putea sa dai mai multe amanunte aici:
- ce varsta aveai atunci
- ce anume ti-a facut, de ti-a schimbat drastic viata
- cine l-a pus dupa gratii si
- care au fost motivele pentru care face puscarie.
Este cumva din cauza ta? te-a violat? parintii tai l-au reclamat?

| a răspuns:

Da. Dar nu cred ca relația cu tipul despre care spui să aibă vreo șansă pe termen lung.
Rămâi mai bine cu actualul.

| a răspuns:

Poti avea chiar si dupa atata timp.

| a răspuns:

Buna Catalina, inteleg ca este greu si ca ti-a fost greu in continuare. Raspunsul la intrebarea ta este urmatoarea ca poti iubii o persoana cat timp vrei tu, chiar si o viata atata timp cat nu lasi ranile sa se inchida sau sentimentele si sa fii deschisa catre altcineva sau spre ceva nou ca sa spun asa. Dar, la un moment dat o sa vezi ca toate sentimentele acestea daca vrei si tu o sa dispara. Depinde acum de tine cum ai fost si tu si el in relatie si toate cele, oricum niciodata nu va fi doar vina ta sau a lui, intotdeauna este vina amandurora doar ca unul greseste mai putin si altul mai mult. Iubirea adevarata ca sa spun asa o intalnesti o singura data in viata si aceea este cea cu care iti creezi o familie. Acum depinde de tine daca vrei sa treci peste sentimentele acelea si sa fii deschisa pentru ceva nou sau nu, tu esti singura care poate sa decida ceea ce vrea sa faca cu sentimentele tale. Dar, iti spun un singur lucru nu lua totul asupra ta pentru ca repet intr-o relatie unul greseste mai mult, iar altul' mai putin. Nimeni nu este perfect si nici o relatie nu este perfecta. Sper ca am putut sa te ajut, daca mai ai nevoie de un sfat ceva, ma poti cauta pe TPU. Nu am judecat sau am ras de tine in ceea ce am scris mai sus doar am vrut sa ajut!