Bună draga mea. Încearcă să te bagi mai mult în vorba cu el. Fii cât mai naturală, şi atunci când te priveşte, aruncăi şi tu câte o prvire cucertoare, pentru că sunt sigură că se intimidează în faţa ta. Gata, du te la el şi cere- un sfat, intreabăl ceva, şi vei vedea că încetul cu încetul veţi începe o conversaţie. Iar de acolo el va prelua toată situaţia asupra lui, e doar greu peână face cineva primul pas, si poţi astepta la infinit să îl facă el dacă este o fire timidă.
Mult succes
Pai daca este coleg de clasa nu cred ca este chiar atat de greu u.intreaba`l si u ceva despre o lectie ceva ...incepi usor... apoi cere`i id de messs acolo vei vorbii sigur mai detasat intreaba`l daca are prietena ...subtil... daca nu invita`l la un film ceva ...iesi cu mai multi prieteni la inceput daca nu te vei simtzii in largul tau numai cu el... daca nu iesitzi doar voi doi apoi ...va descurcatzi voi... e posibil ca si el sa fie timid...
Pai daca nu ai indrazneala de al intreba de ce nu incerci prin altcineva adica sa rogi o prietena sal intrebe ce gindeste despre tine. Iar la faza cu remarcarea incearca sa fii mereu prin preajma lui, incearca sa intri,, din greseala'' in vorba cu el.Incearca.Poate vei reusi...
)
Incearca sa organizezi o iesire cu toti colegii sau cei care ti se par mai de treaba, printre care si el. Poti sa vezi cum gandeste el in situatii de zi cu zi. Cere-i ajutorul cu o tema sau altele. Ai putea face o chestie sa mergi la scoala si sa zici ca vrei idurile tuturor sa mai vorbiti cateodata. Ai putea apela si la o colega sau un coleg care sa te ajute dar trebuie sa ai incredere oarba. Eu iti urez succes.