|

Buna ziua stimați invitați, iubita mea doar ce a făcut un avort spontan, acum aprox. 1 săptămână, din câte am înțeles există posibilitatea să rămână iar însărcinată chiar dacă nu-mi dau drumul in ea, din câte am înțeles poate rămâne și de la lichidul preejaculator. Este adevărat?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Stimati invitati, la ce la nuntă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Hahaharolling on the floor))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul in care se produce avortul spontan procesul respectiv de obicei dureaza cateva zile. Daca sangerarea a fost abundenta si a fost eliminat continutul uterin (sarcina conceputa) pe durata unei perioade similare, asemanatoare ca numar de zile cu cele ale menstruatiilor anterioare, in acel caz dupa o saptamana fata de ziua in care s-a terminat sangerarea, NOUL ciclu menstrual poate sa intre iarasi in perioada fertila. Sarcina se poate forma doar in cazul in care ajunge in vagin sperma autentica si acest lucru se intampla in perioada fertila.
Lichidul preejaculator poate avea in continut spermatozoizi numai in anumite situatii si conditii, deoarece in forma in care este produsa de glandele bulbouretrale, lichidul este ''perfect steril''. Este precizat si prezentat in raspunsul transmis prin : https://:///......-sexual_1/
Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează