| edjhnsd a întrebat:

Am facut petting cu prietena mea si e posibil sa o fi atins cu lichidul preejaculator. Mi-am aranjat uneori penisul, iar apoi o atingeam si ii mangaiam intrarea in vagin. Se poate sa fi avut putin lichid preejaculator pe degete. Se poate sa ramana insarcinata de la asta? Stiu ca acest lichid contine si ceva spermatozoizi. Era si in perioada fertila si mi-e cam frica. Am inteles ca se poate ramane de la asta. Vreau raspunsuri detaliate, lamuritoare, va rog. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ei vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia ei vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!


"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764


Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html


Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| ionut7782 a răspuns:

Lichidul pre-ejaculator contine un numar mic de spermatozoizi, dar care au sanse sa fecundeze ovulul daca partenera e in perioada fertila."mai multe detalii gasesti aici http://www.contraboli.ro/......ntraceptie

| emchristina a răspuns:

Da exista riscul desi cantitatea de spermatozoizi e mica. Totusi pentru ca o fata sa ramana insarcinata e nevoie de ejaculare in vagin, iar mediul vaginului este destul de acid si cei mai multi spermatozoizi mor. Bine sunt si exceptii si accidente. Acuma sfatul meu e sa faca un test de sarcina dupa doua saptamani si sa fie atenta daca apar ceva schimbari: dureri de sani, greata, intarzierea ciclului, desi cred ca sansele sunt destul de mici. Astfel de semne apar cam tot dupa doua saptamani. Aveti grija data viitoare.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai daca stiai ca este in perioada fertila, de ce v-ati permis sa va jucati fara prezervativ? vreti sa schimbati scutece?
Doar tu ai fost langa ea, nimeni altcineva, deci tu cunosti cel mai bine ce ai facut.
Si daca ai avut acel luchid pe ciocanel si i-ai atins cutiuta magica, ar putea fi probleme...
Un test de sarcina dupa 14 zile.
Alta data mai multa atentie si protectie maxima!
O zi bunahappy

| ywar a răspuns:

...cum adica ti-ai aranjat penisul? Ti l-ai pieptanat, l-ai dat cu gel, cu spuma? Important e - I-ai bagat-o sau ce-ai facut? Ca asta e important la voi! Daca i-ai bagat-o, te felicit. Si eu as fi facut la fel! Altfel daca ai ratat, esti loooooser. Alta data sa marchezi, pentru ca a doua oara nu mai prinzi sansa... de picior!