|

Buna ziua, vreau sa imi scurtez menstruatia sau sa o opresc si am auzit ca vitamina ca combinata cu clorocalcin ar fi cea mai buna varianta. Am nevoie de reteta sa iau vitamina ca si clorocalcin de la farmacie? Cam cat costa? A mai urmat cineva acest tratament? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, n-ai nevoie, dar te expui la riscuri foarte mari. Nu face prostia asta, fiindca ai sanse foarte mari sa faci complicatii si sa ajungi la spital. Poti avea probleme de coagulare (atentie, vitamina K este eficienta numai injectata intramuscular), probleme care pot duce la paralizii. De asemenea, exista posibilitatea intreruperii menstruatiei inainte ca endometrul sa se fi eliminat complet. retentia endometrului (care se elimina in cursul menstruatiei) duce la infectii uterine, care obliga la operatie de urgenta cu extirparea uterului. Nu stiu cat de important este, dar nu cred ca merita sa-ti risti viata pentru asta. Eu n-am incercat, dar stiu o fata de 19 ani care si-a administrat 3 fiole de vitamina K intramuscular si a facut endometrita, ramanand fara uter. Asadar, a intrat la 19 ani la menopauza, adio copii, adio viata sexuala normala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi pare rau ca te dezamagesc. dar lumea de pe acest site poate doar sa isi dea cu parerea. sad
asa ca pentru siguranta ta mai bine vezi un medic sau du-te la o farmacie.
succes! :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e abundent viatamina ca.cum zice sh pink_sunshine dar daca nu ai nicio dereglare stai cuminte nu o opri pentru ca iti dai organismu-l peste cap lasa-l asa esti femeie si trebuie sa fi mandra de asta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu stiu ca vitamnia ca opreste menstruatia vezi si tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema. Vreau 2-3 zile sa il opresc. faza e ca azi e prima zi si nu stiu daca in 2zile il pot opri... Sunt farmacista si cu toate astea inca ma documentez inainte sa fac ceva. Stiu ca nu e ok deloc sa intrerupi un proces absolut normal, insa uneori cam ai nevoie sa faci asta...sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează