Ehe...mult si bine...![]()
da de ce vrei sa ii faci asa ceva?
te-a suparat rau, nu?
Nu stiu imi pare rau, dar daca vrei fa un experiment de genul asta si ne spui si noua daca ai reusit si cat![]()
Depinde de temperamentul si organismul fiecareia si de cat de des a fost obisnuita sa faca sex pana la varsta asta. Exista femei care nu rezista nici macar o zi si femei care pot rezista toata viata. Oricum eu cred ca abstinenta nu este o solutie si categoric, in timp dauneaza sanatatii.
Cunosc persoane de varsta asta care n-au facut sex timp d 1-2 ani... deic s epoate dka se vrea
Conteaza foarte mult si trecutul acesteia. Nu iti imagina ca toate fetele dupa o anumita varsta sunt inebunite dupa sex si vor sa o faca de la prima intalnire.
Asta depinde de persoana in cauza, eu cel putin nu pot rezista mai mult de-o saptamana
Nu cred ca o tipa moare daca nu face sex. Nimeni nu moare. E greu, dar se poate. Doar ca eu nu sunt obisnuit sa treaca vreo 3 luni fara, cum au trecut acum si nah, intrebarea e legitima, ca daca ea vrea sa stea fara 1 an e cam nasol, nu?
Depinde de femeie logic. Eu rezist asa de 5 luni, asta pentru ca suntem departe unul de altul, dar si cand vom fii iar impreuna sa vedem cat rezista el... IN PAT
nastita întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
VreauOrelatie întreabă: