| ella2816 a întrebat:

Ce inseamna orgasm la fete? Cum isi dau drumul sau, mai bine zis, in ce moment al actului sexual?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Subiectul orgasmului la femei este unul destul de COMPLICAT şi este foarte greu de explicat cum se manifestă - mai ales că NU ştiu cum se desfăşoară actul sexual în cazul tău şi NU văd cum te "comporţi" ( mimica feţei, respiraţia, mişcările corpului sau alte gesturi involuntare )...

Mai mult, manifestările care au loc în timpul orgasmului DIFERĂ de la femeie la femeie ( în funcţie şi de tipul orgasmului ).

Oricum, din ce spui tu, NU cred că ai avut orgasm : în mod SIGUR ţi-ai fi dat seama, deoarece senzaţia şi plăcerea din timpul orgasmului este total DIFERITĂ de ( şi mult mai INTENSĂ decât ) cea din timpul actului sexual ( plăcerea pe care o simţi de obicei ).

Orgasmul este o senzaţie pe care NU poţi s-o explici în cuvinte pentru că NU ai termeni de "comparaţie"...

Am găsit pe un site o "comparaţie" deosebit de interesantă şi care cred că e destul de "explicativă" - de aceea am s-o citez aici :
"Senzatia e asemanatoare cu senzatia pe care o ai cand faci pipi dupa ce te-ai tinut toata ziua! E o senzatie de descarcare suprema... adica in momentul in care incepi sa faci dragoste, placerea se amplifica si se amplifica pana la orgasm.Cateva secunde dupa, nu suporti sa te mai atinga acolo.Imi cer scuze pentru exprimarea nu tocmai academica dar am incercat sa gasesc o senzatie aprox. comparativa si pe care o cunoaste toata lumea1Una peste alta daca ai orgasm...iti dai seama, nimic nu te poate pacali!" ( Trimis de dintzishorul la 06 Septembrie 2007, ora 11:47 )
SURSA : http://www.garbo.ro/......riere.html

Discuţia despre orgasm, tipurile de orgasm şi manifestările/senzaţiile din timpul orgasmului este foarte VASTĂ - de aceea am să-ţi indic câteva site-uri cu articole pe care le consider mai EXPLICATIVE :
http://www.prezervativ.ro/diverse/despre_orgasm.php
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=1820&lang=RO
http://www.eva.ro/......-9497.html
http://www.elixir.ro/......9-326.html
http://www.sfatulmedicului.ro/......-femei_726

În afară de cele explicate pe aceste site-uri, am să încerc să-ţi spun cum să procedezi pentru a ajunge la orgasm :

În general, se spune că TREBUIE să-ţi CUNOŞTI bine corpul pentru a putea să explorezi la maxim avantajele şi posibilităţile ce apar în timpul actului sexual - astfel vei putea ajunge mai uşor la orgasm.

Cel mai bine ar fi să-ţi "descoperi" singură zonele erogene ( unde te exciţi cel mai tare ) şi să încerci să "experimentezi" întâi orgasmul clitoridian ( prin auto-masturbare, adică prin masarea clitorisului ).

După ce REUŞEŞTI să ai orgasm clitoridian prin masturbare, îţi va fi mai uşor ( în general ) să ajungi la orgasm clitoridian provocat de partener în cadrul preludiului.

Apoi, când urmează să întreţineţi relaţii sexuale TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!
De asemenea, TREBUIE să fi RELAXATĂ ( pentru a scăpa de starea de „încordare" ) şi să ai încredere în partener!
Mai mult, NU trebuie să te "concentrezi" asupra dorinţei de a ajunge la orgasm, ci să te laşi "dusă de val" şi atunci vei ajunge mai uşor la orgasm ( va veni de la sine ).

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrifiant/ă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până când vaginul se lubrefiază COMPLET )!

În plus, aşa cum spuneam mai sus, după ce ai ajuns la orgasm clitoridian prin masturbare, TREBUIE ca partenerul să se străduiască ( să INSISTE ) să te facă să ai orgasm clitoridian în timpul preludiului.
Pentru asta trebuie să lingă îndelungat clitorisul, să-l "frământe" cu buzele şi să-l maseze cu limba, sau chiar să-l sugă.

După ce vei avea orgasm clitoridian în timpul preludiului, să te penetreze IMEDIAT, la început cu un du-te-vino mai rar şi apoi cu mişcări din ce în ce mai rapide, până când obţi orgasmul vaginal.

De asemenea, TREBUIE să "exploraţi" această "tehnică" în diverse "poziţii", deoarece este posibil să NU ajungi la orgasm ( mai ales la primul ) decât într-o anumită poziţie ( pe care v-a TREBUI s-o descoperiţi singuri )...

Mai mult, e posibil ca FIX înainte de a ajunge la orgasm, în mod incontrolabil, să simţi o "frică" faţă de plăcerea respectivă şi să-i ceri ( fără să-ţi dai seama ) să se oprească sau să încerci să te opreşti tu ( ori să te "retragi", încercând să scoţi penisul din vagin ).

TOCMAI în acel moment el trebuie să INSISTE cu acel du-te-vino şi să NU te lase să te opreşti sub nici o formă!

Dacă te opreşti în acel moment, PIERZI toată excitaţia acumulată, RATEZI orgasmul şi te "plafonezi" la acel nivel de excitaţie - iar pe viitor, va fi foarte GREU să mai treci peste acel "prag" de excitaţie şi să ajungi la orgasm.

După ce vei citi explicaţiile din articolele indicate, vei constata ( probabil ) că nu ai avut ÎNCĂ orgasm.

Cam acestea ar fi cele mai importante aspecte privind orgasmul şi modul de a-l obţine.


Toate cele bune.

9 răspunsuri:
| Eufourikul a răspuns:

Extazul produs de un nivel de excitare inalt.

| h3r a răspuns:

Când ajunge în extaz.

| grab a răspuns:

Orgasm inseamna sa simti ca iti vibreaza de feircire si extaz tot corpul pentru cateva secunde in timpul actilui sexual, si asta fara ai un telefon cu vibratii bagat in cur cand te suna mama ta si te intreaba unde esti acum?!

Orgasmul la fete poate fi asa in mare de tip clitoridian si/sau vaginal, si in cazul celor mai fericiti parteneri, acesta este insotit si de un squiz adica femeia isi da drumu la propriu cu un lichid incolor in cateva jeturi danubiene.

Ideea e ca un barbat care se respecta intai o aduce pe ea la orgasm apoi isi da si el drumu ca un animal.

Atentie la prezervativ!
Succes!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!
La femei orgasmul este simtit in intregul corp fata de barbati care simt decat la nivelul zonei genitale.
Pentru a iti da seama te ajuta propriul corp, in acel moment sigur o sa scoti un geamat care seamana mai mult cu un urlet si simti ceva care nu poate fi descris, este propriu orgasmului.
Punctul culminant al excitatiei sexuale.
Te pup!

| jj95 a răspuns:

Nu inseamna sa iti dai drumu orgasm laughing))
este atunci cand fata ajunge la punctul de excitare maxima!winking
bafta!

| delia5609 a răspuns:

Nu pot expilca

| Ionut_Ionut_1987 a răspuns:

Duna vreau sieu ofata casa fac oreletie