| DanyTheNovice a întrebat:

Ce părere aveți despre mine dacă sunt complet împotriva(în limitele legii, evident) homosexualității?
Eu spun așa: Dacă cei doi se înțeleg atât de bine, să rămână cei(/cele) mai buni(/bune) prieteni/e fără a întreține relații sexuale(relații sexuale... rolling eyes fără a se mai masturba reciproc).

19 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Dar ce te intereseaza pe tine ce fac cei doi atata timp cat nu te deranjeaza? Ar trebui sa-ti vezi de viata ta.

| minrest a răspuns (pentru CoRoDa08):

De viata lui, da? Care viata, mai precis? Daca avea o viata, mai regiza viata altora?

| CoRoDa08 a răspuns (pentru minrest):

rolling on the floor) asa e!

| corbulalbrosu a răspuns:

Este foarte trist ca si in prezent mai exista asemenea ''specimene'' retardate care nu au auzit expresia : ''Este INTERZIS sa INTERZICI''

| minrest a răspuns:

Si tu la fel sa faci, iti cer ca, atunci cand te vei intelege bine cu o fata, sa ramaneti cei mai buni prieteni, fara sa intretineti relatii sexuale. Pana cand ea se va marita cu altcineva, evident. Sa stii insa ca homosexualii nu se culca cu cei mai buni prieteni, nu se culca cu cineva pentru ca se inteleg; nu stiu cum le-ai atribuit asta arbitrar, fara nici o logica.

| RKBlue a răspuns:

"Cat de trista poate fi viata ta, incat sa iti pese de ce fac altii in dormitor?"(nu am spus-o eu, dae e o replica faina)
Ce conteaza daca 2 barbati sau 2 femei(sper ca realizezei ca homosexualitatea este atat la barbati cat si la femei) sunt impreuna?
Nu vei vedea 2 persoane de acelasi sex sarutandu-se sau facand-o in public(am auzit asta...)
Persoanele gay nu se imbraca nu stiu cum sau vrbesc nu stiu cum(unele da, dar ele sunt extrema.Si persoanele straight au din acelea)
Inteleg daca ai ceva cu persoanele trans, de exemplu, dar ce ai putea avea cu 2 persoane de acelasi sex, care se iubesc si care vor sa fie impreuna?
Natura, nu raul/satana/boala mintala i-a facut asa.
"Ce părere aveți despre mine dacă sunt complet împotriva(în limitele legii, evident) homosexualității"-adica in limitele legii?
Cand vezi 2 persoane care se tin de mana urli la ele si le faci de minune? Sau cum?

"(relații sexuale... fără a se mai masturba reciproc)."
Nu trebuie sa se masturbeze reciproc ca sa faca sex(cel putin nu persoanele gay...)
Chiar nu inteleg ce sa ai cu 2 persoane si ce fac in dormitor cat exista consens.

| DanyTheNovice explică:

Am pus întrebarea pentru a vedea cam la ce nivel se răspunde aici. Tot la expert mă duc... Urma să pun o întrebare mai complicată.
Voi ăștia care spuneți că nu este nici o problemă dacă cineva întreține relații sexuale cu un copac, mașini, animale sau persoane de același sex, învățați de ce vă nașteți cu organele genitale(organele astea nu sunt acolo că ați vrut voi), învățați procesele afective, învățați ce se întâmplă cu voi când ajungeți la orgasm și ce legătură are aceasta cu factorul stimulului.

Nu vă dați seama că dacă unii spun că nu are nimic și alții spun că este o problemă înseamnă că numai un grup spune adevărul? Cercetați și convingeți-vă că treaba cu homosexualitatea nu are nici... absolut nici o treabă cu normalitatea.

| RKBlue a răspuns (pentru DanyTheNovice):

De unde stii ca nu e normal?
Daca nu s-au gasit niste raspunsuri exacte, s-a observat ca factorii externi nu joaca un rol in formarea sexualitatii unei persoane, inseamna ca a fi gay vine de la natura.

"Actul sexual, cunoscut de asemenea ca și copulație, se referă de obicei la momentul când organul reproducător masculin intră în organul reproducător feminin.[1][2] Cele două entități pot fi de sex diferit sau același sex, sau pot fi hermafroditice, cum este cazul melcului." (wikipedia)
Din definitie afli ca nu poti intretine un act sexual decat cu un OM.
Cum poti compara un om cu un obiect? Atunci nu ar mai fi sex, ci masturbare.

Ce grup sa spuna adevarul?
Nu suntem in sala de judecata.Cand e vorba de psihologie si de corpul uman, de stiinta, vor exista exceptii.

Gandeste-te ca acum 100 de ani era considerat normal ca un barbat sa isi bata sotia. Femeile nu aveau drept de vot,drept de proprietate, dreptul de divort,etc.
Oamenii,de la cei de jos la oamenii de sus, scriitori, doctori, si ce mai vrei, considerau ca e anormal ca femeia sa aiba drepturi.
Au fost si unii care au zis ca femeile sunt egale barbatilor, ca trebuie sa aiba aceleasi drepturi si egalitate in sanse, fara discriminare.Care a avut dreptate?
Si in ziua de azi mai exista oameni care considera femeile cetateni de mana a2 a.Care au dreptate, ei sau noi?


Si, sa zicem ca nu e normala, atunci de ce nu te poti vindeca?
De o boala te poti vindeca.De probleme psihice poti scapa sau micsora.De homosexualitate nu.
Ai face sex cu un barbat?
Nici o persoana gay nu ar face sex cu o femeie.De ce? Datorita atractiei sexuale care nu exista.
Nici o lesbiana nu ar face sex cu un barbat.De ce? Datorita atractiei sexuale care nu exista.

Daca chiar te deranjeaza undeva cine cu cine intretine relatii, cine cu cine e impreuna, cand exista iubire, respect si consens, atunci inseamna ca nu ai nici o ocupatie adevarata in viata.
Nu trebuie sa iti placa gandul ca 2 persoane de acelasi sex sunt impreuna, cum nici lor nu le place gandul ca 2 persoane de sexe diferite sunt impreuna, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii om, si sa ai un comportament decent.

| DanyTheNovice explică (pentru RKBlue):

Hai că nu am citit tot că nu am timp de bazaconii. Ai început prost din prima. Dacă sexul se referă la introducerea organului reporducător masculin în organul reproducător feminin pentru a REPRODUCE... ce înseamnă asta? Că suntem melci? Că este foarte normal să și-o tragă-n..., nu? Învățați ce v-am dat sau vorbiți cu un psiholog expert, nu mai luați toate bazaconiile de pe internet ci documentați-vă din biblioteca facultăților.
A, da, într-o societate fără Dumnezeu este normal să spui că "nu am ales eu să am penis", nu este vorba de penis ci de însăși existența sa ca om-> este bărbat sau femeie? Păi dă'o încolo de treabă, pe Dumnezeu nu-L vedeți și spuneți că nu există deci nu faceți cum spune El, dar vă puteți uita în pantaloni să vedeți ce viață să duceți.
Și nu cumva să spui că "pe ei nu-i atrag sexul opus". Hai nu zău. Când îți impui o credință constantă, creierul se adaptează(dacă tu îți impui să fii gay și o menții constant, te vor atrage și bărbații).

| RKBlue a răspuns (pentru DanyTheNovice):

"Hai că nu am citit tot că nu am timp de bazaconii."
Wow, doar wow.Adica vreau sa spun ca... stii tu.Deci...wow.
Nu poti citi un comentariu care i-a practic 3 minute?(serios, nu dureaza mai de 3 minute)
Sunt atatea teorii care spun de ce exista persoane gay, care chiar au sens.
De ce exista animale care au un comportament homosexual?
Si pana la urma, daca e sau nu normal(dar e), de ce ar trebui sa interzici cuiva ceva.
"Învățați ce v-am dat ".Ce ne-ai dat?
Practic ai spus de ce esti impotriva, si atat.E ca si cum m-ai pune sa invat o poezie.
Ce bine ca exista oameni care nu mai au o mentalitate medievala...

| DanyTheNovice explică (pentru RKBlue):

"învățați de ce vă nașteți cu organele genitale(organele astea nu sunt acolo că ați vrut voi), învățați procesele afective, învățați ce se întâmplă cu voi când ajungeți la orgasm și ce legătură are aceasta cu factorul stimulului" asta.

| doctorandus a răspuns (pentru DanyTheNovice):

Amice, religia, ca si homosexualitatea, se practica doar intre parteneri care consimt.

| S8N a răspuns:

Poti sa ai orice parere vrei pentru ca pana la urma opinia ta e irelevanta si nu va schimba nimic in lege.
Majoritatea care gandesc altceva or sa vrea sa se indeparteze de tine totusi, pentru ca cand spui asa ceva dai impresia ca esti o persoana neplacuta si ca ti-e ciuda pentru fericirea altora.

| CerealaCuOchi a răspuns:

Amm, pai parerea mea despre tine e ca esti cam naspa si probabil nu esti destul de matur cat sa intelegi chestiile astea

| Lecorbusier a răspuns:

Esti genul de persoana care nu intelege ca oamenii homosexuali nu isi aleg ei de cine sunt atrasi.asa cum esti tu atras de femei cum te ai nascut asa si ei de acelasi sex.nu mai complicati lucrurile zici ca va da creieru eroare cand va ganditi la homosexualitate

| EuNuImiIubescViata a răspuns:

Realizezi ca fiecare poate face ceea ce vrea, nici mie nu imi plac oamenii de genul, dar trebuie sai inveti sai respecti