anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce se poate întâmpla când dezviriginezi o fata, ținând cont ca o sa ma protejez cu extra safe și o sa o facem după ovulatie, mai sunt șanse sa rămână gravida? Ea zice ca ii pregătită sa ne începem viața sexuală in cuplu, suntem majori, și virgini amândoi.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea corecta a ta, trebuie sa stii ca actul sexual de dezvirginare este indicat si recomandat sa fie intretinut numai cu prezervativ montat pe penis. Aceasta recomandare este bine sa fie avuta in vedere fiindca dispare riscul ca fata sa ramana insarcinata si de asemenea si din cauza faptului ca durerea care exista intotdeauna si pe care o resimte fata pe intreaga durata a sexului, se reduce foarte mult, fiind de doar 1/3 sau chiar 1/4 fata de durerea pe care o suporta fata atunci cand NU este folosit prezervativul. Deci folosesti prezervativul din 2 motive.
Daca actul sexual de dezvirginare va fi intretinut in perioada care este situata dupa ziua de ovulatie si ultima zi a ciclului, adica in PERIOADA LUTEALA a ciclului menstrual care reprezinta de fapt PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE a fiecarui ciclu menstrual, formarea sarcinii este garantat 100% IMPOSIBILA fiindca in aceasta perioada NU poate exiusta un OVUL VIABIL. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Din moment ce folosești prezervative poți s-o faci și la ovulație că n-are ce să se întâmple lol. Logic, dacă prezervativu e intact.

| Andreeush a răspuns:

Dacă vă protejați nu o să rămână însărcinată, deci nu ai de ce să îți faci griji.

| ywar a răspuns:

Pai daca e virgina o bagi tarte si cu forta in ea, pana la obtinerea rezultatului dorit...

| Lorennn a răspuns:

Buna, la inceput folositi si un lubrificant cu apa ca o sa ajute si tu sa fii mai atent ca baiat. Nu se poate spune sigur daca intr-adevar va sangera pentru ca depinde de la organizm la organizm. Insa la inceput pentru toata lumea doare, mai mult pentru fete insa te obisnuiesti.

| bbobo22 a răspuns:

Se pot intampla multe...si bune, si rele. Emotiile vor fi mari la inceput pentru amandoi mai ales ca sunteti virgini amandoi. Ca sa fie o experienta cat mai placuta tu ar trebui ca si barbat sa ai cat mai multa grija de ea. S-ar putea sa o doara mai mult sau mai putin....de aceea tu trebuie sa ai cat mai multa rabdare si sa nu o grabesti. Iti recomand sa nu va stabiliti o zi anume in care sa o faceti si sa va jucati cat mai mult unul cu celalalt. Invatati sa va cunoasti cat mai bine unul pe altul, sa stiti ce va place si ce va provoaca placere. In felul asta o sa fiti cat mai relaxati si actul sexual va veni de la sine ca un pas normal al jocului vostru. Este important ca ea sa fie cat mai relaxata si excitata pentru a nu simti durearea. Dragostea inseamna sa daruiesti si sa nu fii egoist. Ofera toata atentia ta iubitei tale, comunica cu ea, ai multa rabdare cu ea, nu va grabiti, si totul va bine! Succes!

| carbon21 a răspuns:

Ma refer și la iubita, o sa o doară, o sa sângereze? Cât timp ii ia sa se vindece dacă o sa-i curgă sânge? O sa aiba disconfort când o sa meargă, mulțumesc!

| raducul122222 a răspuns:

Pai vezi sa nu dai drumu la scurgere (in timp ce te speli pe maini) ca dupa poate ramane gravida

| urascnii88 a răspuns:

Nimic, de preferat încearcă un prezervative mai subțire deoarece unul ca cel extra safe este mai gros și diametru penisului o sa fie mai mare și va fi nașpa pentru fata din puncte de vedere al dureri, dacă are himenul mai elestic va fi ok.