| LuckyMe28 a întrebat:

Credeti ca e ok daca fac mai mult sex anal decat sex normal? Fac sex anal deoarece ma doare cand fac sex normal si apare disconfortul chiar daca m-am dezvirginat deja, mi-a curs sange de multe ori cand m-a penetrat partenerul meu. Credeti ca la sex anal pot aparea probleme?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna,

Anusul din cate stiu eu nu este"construit" sa reziste unui raport sexual, mai ales ca tu alegi sexul anal mereu vizavi de cel vaginal. Foarte gresit, da, pentru ca te poti alege cu multe probleme de sanatate, si crede-ma, nu e deloc placut sa te doara in f*nd.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sexul vaginal reprezinta sexul denumit generic ''sex normal'', pe cand sexul anal poate fi considerat ca fiind de fapt mai mult o perversiune sau cu ''indulgenta'' o fantezie sexuala care poate fi practicata ocazional, din cand in cand, dar numai atat. Iar problemele vaginale amintite ar bine ca sa le rezolvi cat mai urgent inainte de a se agrava sau de a se croniciza. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da pot aparea probleme, sexul anal facut mai des de 2 ori pe saptamana poate duce la hemoroizi si incotinenta fecala, fisuri anale.

| HazelEyes77 a răspuns:

E corpul tau pana la urma si tu alegi ce te face sa te simti bine dar parerea mea e ca te alegi cu multe neajunsuri si neplaceri de pe urma practicarii frecvente a sexului anal. Mai bine ai face ceva in privinta diminuarii discomfortului resimtit in timpul sexului vaginal. Poate problema e la partener care poate ii lipseste tandretea si e un pic cam brutal in timpul actului sau tu ai o problema fizica -ar fi indicat sa consulti un medic ginecolog totusi-ori sunt factori ce tin de psihic ce te impiedica sa te simti bine in intimitate. Multa sanatate

| HadesSs a răspuns:

E ok sexul anal dar gandeste-te ca sfincterul(curul) nu e facut sa sa reziste la asa multe interventii si vei ajunge sa te caci pe tine pa propriu. Mai rarut ca e mai dragut.

| IvonneBk a răspuns:

Cata prostie...Pe langa faptul ca te poti alege cu probleme foarte serioase (rani, fisuri, sangerari, infectii...) vei ajunge si sa te scapi pe tine intr-o buna zi laughing