| cristorindo a întrebat:

Cum e sa faci sex cat de placut e intrebare pentru. fete explicati prin texturi dau funda?

Răspuns Câştigător
| Angelique a răspuns:

Orgasmul este caracterizat ca o plăcere fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contracții ciclice rapide ai mușchilor pelvini inferiori, care înconjoară organele genitale și orificiul anal. Orgasmele sunt de asemenea frecvent asociate cu alte reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară. După starea de orgasm, individul resimte o stare de oboseală și nevoia de odihnă. Aceasta este atribuită eliberării de prolactină în timpul orgasmului. Prolactina este eliberată fiziologic ca răspuns neuroendocrin în stările depresive. La Universitatea din Groningen, Olanda, au fost realizate studii asupra evenimentelor cerebrale, care accompaniază orgasmul, atât la bărbat, cât și la femeie. Technicile utilizate au inclus Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET) și RMN. Creierul uman reacționează aproape identic la ambii parteneri în timpul orgasmului. Imaginile au pus în evidență faptul că largi porțiuni din cortexul cerebral își reduc temporar activitatea în timpul orgasmului.Orgasmul este obținut prin stimularea directă a penisului sau clitorisului, de diverse durate de timp. Această stimulare poate fi realizată prin contact sexual penetrant sau nepenetrant, masturbare (stimulare cu ajutorul mâinilor), sex oral, vibrator, alte jucării erotice sau prin electrostimulare. Astfel, prin orice tip de stimulare a penisului sau clitorisului se poate obține ca rezultat orgasmul. Orgasmul poate apare și prin stimularea altor zone erogene, sau în absența stimulăriii fizice, prin stimulare psihologică, precum și ca poluție nocturnă sau "vis ud". Sper ca te-am ajutat! Fundabatting eyelashes?

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

TEXTÚRĂ, texturi, s.f. 1. Constituția unei roci sau a unui aliaj din punctul de vedere al orientării în spațiu a părților componente. 2. Țesătură, urzeală.
TEXT, texte, s.n. 1. Ceea ce este exprimat în scris; cuprinsul unei opere literare sau științifice, al unui discurs, al unei legi etc. ♦ Fragment, parte dintr-o scriere.
Reformulează întrebarea.
Baftă!

| sunset a răspuns:

Sa explicam prin texte poatelaughing)
pluralul de un text, doualaughing))))))))))texturirolling on the floor))
frate parca suntem in emisiunea aia in puii meilaughing)

| Demetriavic a răspuns:

Ce intrebare...:s

| opium a răspuns:

Texturi? zau?

| Bobo893 a răspuns:

Apuca-te si fa niste sexuri, ca sa te citez, si poate mai inveti si niste plurale happy intre timp