| AnonimulNr2564 a întrebat:

Cum faci o fata sa te placa.

Răspuns Câştigător
| alina_iulia a răspuns:

Bag de seama ca tie iti place o fata si vrei ca si ea sa te plac pai sa vad cu ce te pot eu ajuta.Pai depinde vasta pe care o au ele daca este mai mica nu inseamna ca este mai proasta ci din contra alea mai mici au mai multa experienta deoarece toti baieti considera ca sunt (la mod general vorbind" incepatoarewinking
cele mai experimentate sa zicem sa stii ca au asteptari mari
cum poti face o fata sa te placa indiferent de varsta
sunt trei pasi de care trebuie sa ti cont
1.trebuie sa acorzi atentia ta exclusiv acelei fete
2.comportamentul tau nu trebuie sa fie schimbat-or adica azi o bagi in seama si maine te faci ca nu o cunosti
3.nici o data dar nici o data nu ii oferi prilejul sa fie geloasa
pentru a face o fata sa se indregosteasca de tine trebuie sa o fixezi cu o privire patrunzatoare sa flirtezi cu ea in limita bunului simt nu trebuie sa te duci direct sa ii zici ce vrei o iei pe ocolite si o sa meargawinking
bafta
sa ii spui daca a functionatlove struckwinkinglaughing

43 răspunsuri:
| loveguru_2503 a răspuns:

1 sa fii sincer, 2 incearca cat mai repede sa ii spui ceea ce simti, ca sa nu regreti dupa aia, 3 o intrebi daca vrea sa fie cu tine, 4 stai pe langa ea, 5 ai grija de ea, 6 un buchet de flori nu ar strica, 7 sarut-o.

| andrei687 a răspuns (pentru loveguru_2503):

Nu suntem pe vremea bunicilor!

| Razv_Razvi_1997 a răspuns (pentru loveguru_2503):

Cel mai bun raspuns de pana acum.Mersi

| strinuandrei a răspuns:

Ii spui ca o placi. la mine a mers

| 222_2460 a răspuns:

Buna, mie imi place o fata la scoala, dar este mai mare ca mine cu 2 ani, dar ca inaltime suntem egali, eu o plac dar nu stiu daca ea ma place. Ce tb sa fac?

| Gorea_Petru_1997 a răspuns:

La mine e la fel

| Bucur_Mihai_1999 a răspuns:

Trebuie sa fii tare, sa nu-ti fie frica ca n-o sa mearga sau chestii din astea... Fii tu insisi

| Sava_Alexandru_1999 a răspuns:

Mie imi place o fata de la scoala eu o placa dar nu stiu daca ea ma place cum s-o fac sa ma placa?

| razwancs16 a răspuns:

Sorry...sunt in aceeasi situatie

Întrebări similare