|

Cum pot sa ma maturizez mai repede? Am 19 ani si inca mai sunt copilaroasa. Iar persoana pe care o plac foarte mult e un om serios si matur si as vrea sa ii captez atentia.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai de ce sa te maturizezi neaparat, aia nu este un avantaj sa-ti pierzi copilaria mai repede. Cine te place cu adevarat te place asa cum esti. Si de multe ori la baieti le plac fetele copilaroase. Nu poti la comanda sa te maturizezi, asa cum nici un matur nu poate sa-si mai ia copilaria inapoi desi foarte multi tanjesc dupa ce ai tu. Daca nu i-ai captat atentia, inseamna ca nu te place, clar. Deci nu are sens sa mai insisti, trebuie sa dai de altul care te place rapid. Ce, eu daca vad o fata care-mi place, trebuie sa nu stiu ce sa faca sa-mi capteze atentia? Simte imediat ca o plac, o privire, un gest, ii dau de inteles ca o plac, asa si invers, ea mie. Asa ca asta este adevarul. Fi tu insati, doreste cineva care te place pentru tine, nu pentru cum ar vrea acela sa fi. Sunt n baieti placuti, nu se termina lumea la acesta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

*aplauze* Seriosly? Asta e pe bune? Daca e om matur si serios cati ani are? 30? 35? Mai mult?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa schimbi felul tău de a fi pentru nimic, cu atât mai puțin pentru vreun băiat. Ramai asa cum ești tu și la un moment dat o sa îți găsești pe cineva care o sa te placa pentru cum ești tu, nu pentru cum ai putea fii. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand aud si la baieti cum se screm sa cucereasca, sa atraga atentia uneia mor nu alta. Daca te place o fata se simte imediat, vine totul sa la sine, nu trebuie sa faci nici un efort, abia asteapta sa o bagi in seama si are grija sa simti asta rapid. Daca iti pui problema cum sa o cuceresti, s-ar putea ca in final sa te trezesti ca va sta cu tine poate din interes. Deci cat de needucata la viata e lumea, indopam copiii de carte dar nu si de viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poți laughing) lasa gândurile astea prostești, asta ar fi un prim pas. Ai nevoie de timp și de experienta de viata. Plus, de ce naiba sa ii captezi atenția? Ești cumva disperata? Dacă nu te a observat pana acum, e pentru ca nu ii interesat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează